David Kozma přiznává neobvyklou závislost. Bez čeho nemůže žít?

David Kozma se ocitl U Kulatého stolu, kde byla řeč o zápasení, dopingu a dalších zajímavostech. Prozradil, komu fandí v zápase Vémola vs. Kincl, koho ve světě MMA neměl rád, ale také neobvyklou závislost.

David Kozma Foto: OKTAGON MMA

David Kozma U Kulatého stolu

Davida Kozmu zanedlouho čeká další důležitý zápas. V turnaji, který otevírá druhou část pyramidy Tipsport Gamechanger, se postaví proti francouzskému zabijákovi Alexi „Da Killa King“ Lohoré, takže rozhodně nepůjde o jednoznačný souboj a Pantera jistě čeká pár perných chvilek.

Protože je David Kozma jediným českým zástupcem prestižní pyramidy, poutá na sebe čím dál větší pozornost a tentokrát se dostal i do hledáčku kluků z podcastu U Kulatého stolu, kde David mluvil o zápasení, o přípravě, ale také byla řeč o dopingu nebo o tom, bez čeho se absolutně nedokáže obejít.

➤Klikněte zde a vsaďte si na svého favorita v nadcházejícím turnaji

Pokud vás napadlo, že jde o nějaký doping, jste vedle, ale i tom se v podcastu mluvilo: „Na většině to jde poznat, že nejsou čistí, že něco berou,“ podotknul David, když padl dotaz, jak velká část karty by podle něho v současnosti odpadla, kdyby se před zápasy dělaly dopingové testy. Zdůraznil však, že on sám nic takového nebere.

To ale neznamená, že David nemá své závislosti. Hned v úvodu pořadu přiznal, že se nedokáže obejít bez nosních kapek. „Jednu dírku mám neprůchozí... špatně se mi dýchá, jsem závislej na nosních kapkách... Chtěl bych, abych si odvyknul... ale nemůžu trénovat s ucpaným nosem,“ vysvětloval David. „Musím to mít všude, v lékárně vždycky kupuju tři Olynthy,“ přiznal se smíchem.

David si ale pochvaloval, že naštěstí netrpí na žádné virózy či chřipky. „Já mám to štěstí, že jsem byl naposled nemocnej na základce.“ A od chřipek se téma plynule přehouplo ke koronaviru. „Očkovanej nejsem,“ prozradil David. „Je to každého volba, akorát by to neměli lidem nutit,“ dodal.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pánové také samozřejmě řešili některá palčivá aktuální témata ze světa MMA, například i nedávnou kauzu o údajně zmanipulovaném zápase Gábora Borárose„Já o tom nevím nic (...) Doufám, že z toho vyjde dobře,“ řekl diplomaticky. „To se mi nikdy nestalo,“ odpověděl David na otázku, zda ho někdy někdo ponoukal, aby záměrně ovlivnil zápas.

Na obligátní otázku, zda mu v MMA světě někdo vyloženě vadí, přiznal David, že míval problém s Pirátem Krištofičem, ale jeho názor na něj paradoxně změnil jejich společný zápas, od té doby si ho prý oblíbil.

Na přetřes samozřejmě přišel i hlavní zápas nadcházejícího turnaje Kincl vs. Vémola. „Asi jsem se nikdy netěšil na žádný zápas na české scéně víc,“ přiznal s nadšením David. Řekl, že fandí Patrikovi, ale že zápas vidí padesát na padesát. Pokud jde o jeho souboj s Alexem, pronesl, že chce podat lepší výkon než v posledním zápase se Siwiecem. „Doufám, že s Lohorém mi sedne ten zápas o hodně líp.“

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zápasy mezi Figueiredem a Morenem jsou vždy velmi vyrovnané

UFC 283: Figueiredo vs. Moreno 4 kurzy, analýza a livestream

Velkolepý event UFC 283 v Brazílii nabídne vůbec první tetralogii v dějinách UFC. Podívejte se na analýzu a sázkový tip. Zápas vysílá živě...

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Nate Diaz

Paul s Diazem se kočkovali na staredownu, došlo i na kontakt

Poprvé se proti sobě postavili tváří v tvář. Jake Paul a Nate Diaz mají za sebou úvodní tiskovou konferenci před očekávaným boxerským...