David Kozma: V závěru přípravy se cítím skvěle

David Kozma si na Apolla v titulovém zápase Oktagonu 24 (29.5.) věří. V rozhovoru pro FightLive popsal svou strategii do samotného souboje a zmínil se i o slovní přestřelce.

David Kozma odpovídá na otázky FightLive Foto: FightLive

Kozma: V závěru přípravy se cítím skvěle. Zápas přeberu v pozdějších kolech

Český fighter David "Růžový panter" Kozma aktuálně finišuje přípravu na svou další obhajobu titulu v organizaci Oktagon. Soupeřem mu už tuto sobotu 29.5. bude velmi nebezpečný Leandro "Apollo" Silva. Před vypjatým zápasem Růžový panter zodpověděl několik otázek exkluzivně pro FightLive.

FightLive: Jak se cítíš v závěru přípravy?

David Kozma: "Váhu mám zmáknutou, ještě mi zbývá asi 6 kilo, ale už to mám spočítaný, znám svoje tělo, takže vím, že to dám v pohodě. Makal jsem, takže se cítím fakt skvěle a forma je."

FightLive: Co říkáš na Apollův trashtalk?

David Kozma: "Chtěl ten zápas trochu vyhajpovat, to vůbec neberu osobně. Akorát mě trošku nasralo, když tam říkal, že se před ním schovávám, že před ním utíkám. Tak jsem nahrál tu reakci. Jinak si myslím, že všechno v pohodě."

FightLive: Uvidíme běh na dlouhou trať, nebo jen úvodní kola?

David Kozma: "Myslím, že se bude rozhodovat ve čtvrtém a pátém kole, kde já už mám zkušenosti a vím, jak se v těch kolech cítím. A myslím, že tam se bude lámat chleba. Doufám, že odejde na fýzu a tam ten zápas přeberu."

FightLive: Bude boj na zemi pro zápas klíčový?

David Kozma: "No uvidíme jestli se dostaneme na zem. Já se ho tam určitě budu snažit dostat, ale on je z American Top Teamu, má wrestling skvělej, obranu proti takedownům má hodně dobrou. Počítám i s tím, že může být celý zápas v postoji, ale jestli ho dostanu na zem, tak ho tam budu držet."

FightLive: Jaký je tvůj ideální scénář zápasu?

David Kozma: Já mám vždycky pomalé starty, takže první kolo budu takový ospalejší, budu se snažit nebýt, ale počítám s tím. První, druhé kolo dejme tomu vyhraje Apollo a já to potom přeberu v těch pozdějších kolech a vyhraju na body.

Sledujte naše sociální sítě:

Na celé video se můžete podívat zde:

(Rozhovor proběhl 25. května)

Vsaďte si a sledujte Oktagon 24 - zaregistrujte se u Tipsportu a získejte 500 Kč

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.