Debut jako z hororu: Pešta utrpěl v PFL drtivé KO - VIDEO

Zápasník Viktor Pešta se v noci poprvé představil v zámořské organizaci PFL, kde je pro celkové vítěze divizí připraven milion dolarů. Premiéra však českému fighterovi vůbec nevyšla.

MMA, Viktor Pešta, Oktagon - Zdroj ČTK, Černý Vít Foto: ČTK, Černý Vít

Viktor Pešta KO v PFL - Akhmedov potvrdil svoje kvality

Na tenhle zápas bude chtít Viktor Pešta co nejdříve zapomenout. V noci ze středy na čtvrtek se nedávný šampion organizace Oktagon MMA poprvé postavil do klece americké PFL. Už od prvních vteřin ale bylo všechno špatně.

Do zápasu Pešta vs. Akhmedov vstupoval český bojovník v roli favorita, avšak jeho ruský soupeř budil patřičný respekt. Jeho brutální údery se bohužel projevili už v prvním kole. Pešta nejprve inkasoval během úvodních minut několik velmi tvrdých lowkicků, což se viditelně a negativně podepsalo na jeho sebevědomí a hlavně rychlosti pohybu.

Hned od začátku bylo totiž cítit, že tohle není Viktor Pešta, jak ho fanoušci v poslední době mohli vídat v organizaci Oktagon. Omnari Akhmedov ho k ničemu nepustil a naopak sám zasadil Peštovi brutální zadní údery, které přesně dopadaly za ucho českého bojovníka. Otřesený Pešta se ještě pokusil o takedown, když chtěl zachytit single leg, tento pokus byl ale z kategorie zoufalých a Akhmedov si to snadno pohlídal. Sérii úderů po necelé minutě a půl korunoval ruský fighter přesně mířeným úderem na bradu Viktora Pešty, po kterém šel domácí borec bezvládně k zemi.

Omari Akhmedov si připsal vítězství na KO, naopak Viktor Pešta po úspěšném období a sérii vítězství v organizaci Oktagon kouše velmi těžkou porážku. Stále je však ve hře o milion dolarů, protože má před sebou minimálně ještě jeden zápas, kde by ale potřeboval svého soupeře knokautovat v prvním kole, aby postoupil do další fáze.

Zápas Viktora Pešty začíná v 01:00:00.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...