Definitivní sbohem: Khabib končí. Co s ním bude dál?

Jedna dechberoucí série je s konečnou platností u konce. Neporažený šampion lehké váhy UFC Khabib Nurmagomedov se nakonec přeci jen odhodlal ke sportovnímu důchodu a vydává se na novou dráhu!

UFC, Khabib Nurmagomedov - Zdroj ČTK, AP, John Locher Foto: ČTK/AP/John Locher

Přemlouvání nepomohlo. Khabib Nurmagomedov končí profesionální kariéru!

Není to škoda? Ptá se nyní celý sportovní svět poté, co Khabib, respektive Dana White oznámili, že Dágestánec v nejlepší lize světa pokračovat nebude. Určitě je. Nicméně po několika týdnech nejasností a spekulací je toto rozhodnutí, zdá se, skutečně definitivní. Vyzvedni si parádní bonus na tvoje sázky ZDE za snadnou a rychlou registraci online

Šéf slavné organizace UFC Dana White navíc vzápětí přispěchal s další poměrně překvapivou zprávou. Už totiž víme, kdo se o uvolněný pás lehké váhy porve. A jména budí obrovské vášně.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Už tak nabitý květen totiž v rámci UFC 262 ozdobí titulový duel Charles Oliveira vs. Michael Chandler. Prvně jmenovaný se pyšní jednou z aktuálně nejdelších vítězných sérii (8). Chandler zase vlétl do UFC jako uragán a doslova zdemoloval Dana Hookera. Po jediném zápase tedy dostane šanci připnout šampionský pás a zapsat se nesmazatelným písmem do historie.

Ptáš se co bude dál s Chabibem? Jednoznačná odpověď v tuto chvíli neexistuje, a dost možná ji teď nezná ani jeden z nejslevnějších MMA bojovníků všech dob sám. Nedávno se objevil při zápase přímo v rohu krajana Islama Makhacheva a není tajemství, že tento zápasník je podle odborníků nástupcem právě Nurmagomedova. Ten několika vybraným zápasníkům pomáhá v přípravě, zejména tedy co se grapplingu a wrestlingu týče.

Jestli se ale hvězda smíšených bojových umění bude v budoucnu věnovat čistě trenérské práci a reklamě na Instagramu ukáže až čas. Na sociálních sítích bývalý šampion přispěchal s poděkováním na adresu Dana Whitea i celé UFC. Ten mu oplatil stejnou mincí a popřál štěstí v čemkoliv, do čeho se pustí. V každém případě bylo úžasné sledovat a zažít éru tohoto fenomenálního sportovce, který se tedy nakonec rozhodl splnit slib matce a s MMA skončit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Conor McGregor je nejznámějším MMA fighterem

Conor The Notorious McGregor - MMA zápasy, statistiky a životopis

Conor McGregor je nejslavnější MMA bojovník všech dob❤️. Jeho popularita zásadním způsobem ovlivnila vzestup tohoto sportu✔️. Toto je jeho...

Dustin Poirier v zápase s Conorem McGregorem

Dustin Poirier - životopis a profil zápasníka UFC

Dustin Poirier je americký profesionální MMA zápasník ⭐ a bývalý šampion lehké váhy UFC. Na svém kontě má hned dva fenomenální skalpy ⛔...