Dnes: Koncert pro Ukrajinu v Lucerně živě na OKTAGON TV

Koncert pro Ukrajinu Foto: Instagram/matous_rajmont

Koncert pro Ukrajinu živě dnes na OKTAGON TV od 19:00

Už dnes ve středu 9. března se v pražské Lucerně uskuteční benefičním koncert na podporu Ukrajiny. Za celou akcí stojí známá postava československých bojových sportů Matouš Rajmont, který pravidelně pořádá boxerský galavečer v Lucerně. Přímý přenos bude možné sledovat prostřednictvím platformy OKTAGON TV, kde bylo možné vidět i zmíněný prosincový box v Lucerně.

“V průběhu tohoto koncertu bude možné zaslat dárcovskou SMS a ve spolupráci s organizací Červený kříž, která zajistí veškerou humanitární pomoc, tak pomoci co nejvíce lidem na Ukrajině. Přispějete samozřejmě také zakoupením vstupenky na tento koncert v síti Ticketportal, kdy kompletní výtěžek z prodeje bude taktéž věnován na pomoc Ukrajině,” uvedl Rajmont na svém Instagramu.

Na koncertu budou mít vystoupení například: Divokej Bill, Wohnout, Eddie Stoilow, Tři sestry, Vypsaná fiXa, Anna K, Mr. Loco, Tonya Graves, Rybičky 48, Tokhi G-Army a další. Všichni aktéři samozřejmě zahrají a zazpívají bez nároku na honorář.

Organizace Oktagon podpořila Ukrajinu i na nedávném turnaji OKTAGON 31. “Snažíme se pomoct v tom, v čem můžeme a umíme. Doba je nelehká a je to také na nás, obyčejných lidech, abychom se zapojili alespoň finančně do boje za Ukrajinu. Zveme všechny fanoušky sportu i hudby, aby se přišli podívat na koncert, nebo aby pomohli tak, jak dokáží,” vzkazuje Ondřej Novotný.

Koncert pro Ukrajinu sms

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.