Domluveno: Usman a Masvidal znají datum odvety

Špička velterové váhy organizace UFC znovu bije na poplach. Po několikatýdenních námluvách je oficiálně potvrzena pořádně třaskavá bitva. Šampion Kamaru Usman a kontroverzní Jorge Masvidal změří po necelém roce opět síly. Tentokrát s plnohodnotnou přípravou. A hlavně s diváky v aréně!

UFC, MMA bojovník Masvidal - Zdroj ČTK, AP, Frank Franklin II Foto: ČTK/AP/Frank Franklin II

Odveta potvrzena: na UFC 261 dojde na souboj Masvidala s Usmanem

Návrat k normálu? Alespoň z části. Podle nejnovějších informací se turnaj UFC 261 uskuteční v Jacksonville na Floridě, kde bude možné do haly dostat až 15 tisíc fanoušků. Galavečer je naplánován na 24. dubna 2021 a jedním z hlavních taháků je titulová odveta Usman vs. Masvidal. Klikni ZDE a získej bonus na tvoje první sázky ZDARMA po snadné online registraci

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oba znepřátelení zápasníci se utkali 11. června 2020 poté, co pozitivně testovaného Gilberta Burnse na poslední chvíli zastoupil Jorge Masvidal. V samotném utkání byla znát delší příprava na straně aktuálního šampiona Usmana, který si došel pro vítězství na body.

Nyní nastane čas odplaty. Jorge "Gamebred" Masvidal i Kamaru "The Nigerian Nightmare" Usman budou mít tentokrát na přípravu stejnou porci času, což ze zápasu dělá obrovsky atraktivní událost. Oba kohouti se zároveň netají vzájemnou antipatií, a tak je jasné, že zde opět budou létat jiskry.

Turnaj pod organizací UFC s pořadovým číslem 261 bude zároveň velkým milníkem a doufejme i odrazovým můstkem při návratu „k normálu“. Poprvé od koronavirové krize by totiž měli být na místě přítomní diváci. Šéf UFC Dana White potvrdil, že s touto variantou počítá, tak věřme, že do jeho plánů nikdo a nic nehodí vidle. Situace na Floridě je z pohledu koronaviru daleko příznivější a tak skutečně tyto plány mohou mít reálné obrysy.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jorge Masvidal

Jorge Gamebred Masvidal - MMA statistiky a životopis

Američan ⭐Jorge Masvidal⭐ patří mezi špičku velterové váhy a zároveň je největším „darebákem“ ve světě MMA. Má na svědomí nejrychlejší...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal

Hlavní zápas UFC 251: Kamaru Usman vs. Jorge Masvidal

Bitva, po které fanoušci dlouho volali je tu!🧨 V hlavním zápase UFC 251 se o titul welterové váhy proti sobě postaví úřadující šampion ⭐...