Duel šampionů: Kincl s Vémolou se potkali ve studiu, co si řekli?

Exkluzivní duel šampionů Patrika Kincla s Karlosem Vémolou nabídla v úterý večer zpravodajská stanice CNN Prima News. Řeč byla o přípravách, možných scénářích odvety i očekávané bouřlivé atmosféře v O2 Areně.

Vémola vs Kincl ve studiu CNN Prima News Foto: CNN Prima News

CNN Prima News: Slovní přestřelka Vémoly s Kinclem tváří v tvář

Upřené pohledy, štiplavé poznámky a všudypřítomné napětí. Karlos Vémola a Patrik Kincl se střetli v přímé slovní konfrontaci ve studiu CNN Prima News. O tom, jak hluboká je jejich rivalita se všeobecně dobře ví. Oba se v otázce moderátora Tomáše Vzorka na toto téma shodli na tom, že jejich vzájemný spor už přesáhl hranice sportu.

Kanál CNN Prima News během dne lákal na výživný trashtalk hlavních aktérů turnaje Oktagon 43. Ten však nakonec, možná trochu překvapivě, nepřišel. Rozdílné názory a pohledy na věc zůstaly v mezích normy, a tak se povídání tentokrát obešlo bez větších emocí. Diváci měli přímo během rozhovoru k dispozici info grafiku se všemi důležitými informacemi. Asi nejvíce vzruchu přineslo ožehavé téma soudního sporu.

Ohledně samotného zápasu Vémola zopakoval, že očekává podobný průbě, jako v roce 2018, Patrik Kincl zdůraznil, že do zápasu rozhodně nejde prohrát, a proto ani nemá v hlavě myšlenky, kdyby neúspěch přeci jen přišel.

Kincl zároveň zmínil, že rozhodně nelituje toho, že v poslední době vše podřídil přípravě na odvetu s Vémolou. Výčitky zpětně nemá, ani když v roce 2018 kývl na první vzájemný duel, přestože měl na stole nabídku z UFC.

Řeč byla také o zdravotním stavu, či posledních výkonech. Obecně ale příliš nových informací nepadlo, což je vzhledem k popularitě obou gladiátorů, logické. Na  druhou stranu zařazení tohoto exkluzivním live vysílání ukazuje na to, jak je odveta obrovsky sledovaná i mimo bublinu fanoušků MMA. Mimořádné bezpečnostní opatření, které bylo na žádost několika stran před dnešních vysíláním zřízeno, se ukázalo jako nadbytečné.

Kamarádi nikdy nebudeme, shodli se Kincl s Vémolou
v živém vysílání CNN Prima News

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...