Elitní postojáři si jdou po krku, za zápas chtějí miliony

Na české bojové scéně se schyluje k velkému zápasu. Organizace RFA si mne ruce a slibuje, že vytoužený souboj kontroverzních "bad boyů" doručí ve druhé polovině roku 2023.

Vašek Sivák se stal prvním šampionem RFA Foto: RFA

RFA se zřejmě plácne přes kapsu, tenhle zápas chce vidět každý

Organizace RFA má nakročeno k parádní postojářské bitvě. Výsledky víkendového turnaje v Brně odhalily další díly skládačky. V tuto chvíli to vypadá, že k zápasu mezi Vaškem Sivákem a Tadeášem Růžičkou by mohlo dojít ve druhé polovině roku 2023. Alespoň tak to nastínil boss Boris Marhanský. Oba zápasníci se vzájemné konfrontaci nebrání. Chtěji však dostat pořádně zaplaceno.

Tadeáš Mawar Růžička i Vašek Bad boy Sivák požadují za vzájemný duel pořádný balík peněz. A vědí proč. Sivák se o víkendu stal vůbec prvním šampionem RFA, když ve skvělém utkání porazil na body houževnatého Patrika Záděru. Dlouhodobě se řadí k naprosté světové špičce K1 s impozantním skóre 22-0.

Tadeáš Růžička ve druhém utkání v řadě nekompromisně vyprovodil svého soupeře už v prvním kole a znovu potvrdil, že pakliže se soustředí čistě na postoj, nemá u nás ve své váze konkurenci. Právě váha případného souboje byla jedním z hlavních témat poturnajové tiskové konference v Brně.

Mawar totiž běžně nastupuje ve váze do 70 kilogramů, zatímco Sivák se nejlépe cítí ve váze do 65 kilogramů. Oba jsou ale nakloněni kompromisu, a tak se zdá, že tomuto hvězdnému utkání nestojí v cestě žádná větší překážka. Marhanský stanovil možný termín na druhou polovinu příštího roku. Organizace RFA totiž disponuje velkými finančními možnostmi, a tak by ani otázka peněz neměla znamenat výraznější problém.

Už teď jdou však požadované cifry do milionů. Právě o sedmimístnou sumu si sebevědomě řekl Tadeáš Růžička, Sivák ovšem neváhal a ihned si požadoval milion a půl. Kde se nakonec potká přání zápasníků s reálnými možnostmi organizace RFA se zřejmě nedozvíme, alespoň ne teď.

Trumfy v každém případě drží v rukou oba bijci, protože přesně tento zápas chce vidět naprosto každý fanoušek bojových sportů. Detaily případného utkání se budou postupně odkrývat, už lehký trashtalk ale naznačil, že tady se máme skutečně na co těšit. Vzhledem k velké rivalitě mezi Lanna gymem (Sivák) a Spejbl gymem (Mawar, Záděra) se dají čekat velké emoce. Vyjádření obou borců si můžete poslechnout v přiloženém videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák zabojuje o tiul na turnaji RFA 7

RFA 7: Sivák vs. Záděra o titul - kurzy, analýza, karta a tip

Na turnaji RFA 7 bude korunován historicky první šampion organizace. ✔️ Kompletní informace a ⏩ návod na sledování livestreamu najdete v...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...