Epický souboj napíše další kapitolu. Přijde odplata?

Jeden z největších taháků první poloviny roku byl oficiálně oznámen. UFC vyhlíží titulovou odvetu velkých rivalů, kteří stanou tváří v tvář již počtvrté. Podrobnosti v článku.

Israel Adesanya znovu vyzve Alexe Pereiru Foto: Profimedia

Dana White oznámil megazápas, titulová odveta Pereira vs. Adesanya už v dubnu

Tahle rivalita stále zůstává nedořešena. Brazilský zápasník Alex Pereira dokázal jako první v UFC porazit Israela Adesanyu a sebrat mu titulový pás střední váhy. Úřadující šampion tím navázal na předchozí dvě výhry v kickboxu, ve kterých porazil „Izzyho“ na body a poté KO.

V polovině listopadu 2022 dokázal Pereira porazit Adesanyu v 5. kole TKO v postoji. Tento skvělý počin korunoval strmý vzestup svěřence Glovera Teixeiry, který během jednoho roku vystoupal až na vrchol. Teď ho z něj bude chtít sesadit nedávný šampion Israel Adesanya, který pomyslné žezlo střední divize držel 3 roky (5 titulových obhajob). Dokáže konečně porazit velkého soka?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pro Novozélanďana s nigerijskými kořeny půjde o další velkou zkoušku. Prohrát s jedním soupeřem hned třikrát, byť pod jinými pravidly i organizací, se vám totiž určitě dostane do hlavy. Na UFC 287, které se uskuteční 8. dubna pravděpodobně v Miami má Adesanya příležitost ukázat světu, že nejlepším bojovníkem ve váze do 84 kilogramů je právě on.

Pro tento turnaj oznámil šéf UFC další fantastické zápasy. Ve velterové váze dojde na souboj Gilberta Burnse s Jorge Masvidalem. Vítěz tohoto utkání se přiblíží titulové šanci. Problémový Kevin Holland vyzve vynikajícího strikera Santiaga Ponzinibbia. Dojde i na odložený duel Gastelum vs. Curtis, nebo na extrémně zajímavý zápas nejmladšího UFC bojovníka Raula Rosase Juniora s nebezpečným Christianem Rodriguesem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor měl tentokrát štěstí v neštěstí

Unikl jen o vlásek! Conor McGregor měl nehodu na kole - video

Slavný Conor McGregor se zase dostal do pořádného maléru. Tentokrát mu šlo dokonce o zdraví! Při jízdě na kole ho srazil nepozorný řidič....

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Dana White má plnou hlavu starostí

Třesk v těžké váze UFC: Odchod šampiona i návrat krále

Těžkou divizi organizace UFC potkalo doslova zemětřesení. Dojmy jsou však rozporuplné. Ligu mistrů opouští současný šampion Francis...