Exkluzivně: Vyjádření Karlose Vémoly k současné situaci!

Karlos Vémola se synem Rockym Foto: Karlos Vémola

Redakci Fightlive se podařilo získat exkluzivní vyjádření Karlose Vémoly k současné situaci, které Vám přinášíme skrze jeho mediálního zástupce Aleše Rataje:

„Karlos Vémola aktuálně neprochází lehkým životním obdobím. Dlouhodobě ho trápí zdravotní problémy, které mu neumožňují dělat to, co má v životě nejraději a to je zápasení. Karlos je milující otec všech jeho dětí, kterým chce dávat v životě to nejlepší. Na tom jeho aktuální problémy s Lelou Ceterovou nic nemění.

V návalu emocí natočil na sociální síť Instagram video, které poté z vlastní vůle smazal, protože chtěl, aby se jeho fanoušci dozvěděli pravdu nejdříve od něj samotného a ne z článků v bulváru. V současné chvíli jde jen o to, aby se vzájemné problémy a neshody rodičů, co nejméně dotkly malého Rockyho a Lily.

Neshody, které mezi Lelou a Karlosem nějakou dobu trvají, se týkají jen jich dvou a nikoho jiného. Karlose Vémolu zpětně velmi mrzí, že do jejich vzájemných partnerských problémů byl neprávem uveden pan Kaiser a jeho rodina, která s jejich rozchodem nemá nic společného. Karlos dnes pana Kaisera osobně kontaktoval a vyjádřil jemu i jeho manželce upřímnou omluvu.

V každém případě zásadně odmítáme jakékoliv obvinění z fyzického útoku na Lelu Ceterovou, ke kterému nikdy nedošlo. V neposlední řadě Karlos děkuje všem fanouškům za slova podpory, která jsou pro něj v této nelehké životní situaci důležitá, pro překonání těžké životní situace.“


Sázková kancelář Fortuna vypsala kurzy na situace, které se mohou stát v roce 2022. Všechny naleznete v záložce "Stane se v roce 2022" a nechybí samozřejmě ani možnosti s prvním Čechem v UFC Karlosem Vémolou. Klikněte zde a vsaďte si s bonusem za registraci.

FORTUNA: STANE SE V ROCE 2022 - KARLOS VÉMOLA
Karlos Vémola získá do své ZOO Pandu velkou Vsadit v kurzu - 15.00
Karlos Vémola zvítězí ve StarDance Vsadit v kurzu - 21.00
Karlos Vémola získá státní vyznamenání České republiky Vsadit v kurzu - 3.00

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.