Fantazie! Jiří Procházka uspal Dominicka Reyese ve 2. kole

Senzace. Šok. Nejcennější skalp kariéry. Hlavní zápas UFC Fight Night přinesl obrovskou dávku euforie po parádním knockoutu z dílny českého samuraje.

Jirka Procházka se svým týmem po vítězném zápase s Dominickem Reyesem Foto: Jiří Procházka

UFC Fight Night: Jirka Procházka ukončil Reyese a je před ním titulová výzva!

Duel Procházky s Reyesem přinesl obrovskou válku s tím nejlepším možným koncem pro české barvy. Jirka „Denisa“ Procházka totiž ve druhém kole šokoval doslova celý svět, když loktem z otočky, a navíc z ústupu, vypnul bývalého titulového vyzyvatele Dominicka Reyese.

O teprve 3. ukončení loktem z otočky v celé historii UFC se postaral po famozním zápase z obou stran právě Jirka Procházka. Skvělý výkon, kterému předcházela tvrdá přestřelka. A taky spoustu přesných zásáhů na adresu českého bojovníka. Jakoby je ale necítil. Ubránil i pokus o gilotinu. A na konci druhého kola, po kratší sekvenci na zemi, bylo dílo dokonáno.

Dominick Reyes se totiž dostal do defenzivnější pozice u pletiva, čehož Jirka využil a neuvěřitelným loktem jej totálně vypnul. Skvělá reklama pro české MMA a odkaz, který se zapíše do historie! A třešnička na dortu? Potvrzená titulová výzva v příštím zápase! Tenhle kluk z malé vesnice Hostěradice na Znojemsku si jde neohroženě pro svatý grál MMA.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka a jeho nový bojový sestřih. Zdroj - Jiří Procházka, Radek Úlehla

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka informace a fight card

Jiří Procházka ⭐ bude 1. května bojovat v hlavním zápase UFC s Dominickem Reyesem. 👊Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

MMA zápasník Dominick Reyes

Dominick Reyes – životopis a zápasy UFC bojovníka

Dominick Reyes je americký zápasník 🥊 s mexickými kořeny – jeden z nejlepších fighterů polotěžké divize UFC. Má za sebou dvě neúspěšné...