Fighteři Brož a Deák jsou novými ambasadory Tipsportu

Sázková kancelář Tipsport znovu posiluje svou „stáj“ a do týmu vítá MMA bojovníky Miroslava Brože s Tomášem Deákem.

Miroslav Brož se stává součástí týmu Sázkové kanceláře Tipsport Foto: Instagram/inkvizitor_mma

Tomáš Deák a Miroslav Brož nově členy Tipsport týmu

Tipsport bere pod svá křídla dvě velká jména domácí MMA scény. Díky spolupráci Sázkové kanceláře Tipsport a organizace Real Fight Arena se členy silné česko-slovenské společnosti stali Slovák Tomáš Deák a Čech Miroslav Brož.

sipka Berte parádní vstupní bonus 500 Kč u Tipsportu za jednoduchou registraci

„Máte se na co těšit“, shodují se oba borci na základě nově navázané spolupráce s Tipsportem. Obě jména jsou navíc fanouškům MMA dobře známé. Bývalý slovenský šampion bantamové váhy organizace Oktagon, Tomáš Deák, se řadí mezi nejznámější slovenské fightery. Jeho kariéra je protkaná mnoha úspěchy. Naposledy působil v ruské organizaci ACA, zároveň se ale představí i domácím fanouškům díky střídavým startům právě v RFA.

Miroslav Brož zažije svůj debut pod novou organizací už na sobotním turnaji RFA Grand Opening v Bratislavě. Oblíbený sympaťák se kromě MMA zápasů angažuje také v mnoha charitativních projektech a zároveň je jeho živobytím vychovávání mladých hokejových brankářů.

Brož s Deákem rozhodně nejsou prvními MMA bojovníky, se kterými Sázková kancelář Tipsport navázala oficiální a dlouhodobou spolupráci. Do „modrého týmu“ patří například UFC zápasníci Mach Muradov s Davidem Dvořákem, či jeden z nejtalentovanějších fighterů nové generace, Rony Paradeiser.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Václav Sivák je historicky prvním šampionem RFA

Real Fight Arena (RFA) - informace, turnaje a zápasníci

Real Fight Arena je MMA organizací✨, která vstoupila na česko-slovenskou scénu bojových sportů v roce 2021⚡. Podrobnosti se dočtete v tomto...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...