Film Jiří Procházka: Cesta bojovníka - premiéra, trailer a info

Unikátní pohled do duše Jiřího Procházky, přesně to nabídne nový dokumentární film s názvem Jiří Procházka - Cesta bojovníka. Podívejte se na trailer a detaily.

TZ Jiří Procházka, Radek Úlehla Foto: Jiří Procházka

Dokumentární film Jiří Procházka – Cesta bojovníka datum premiéry, režie a účinkující

Nový autentický snímek režiséra Petra Hrubce dá nahlédnout do nitra aktuálně nejlepšího českého MMA zápasníka Jiřího Procházky. Příběh popisující životní cestu pokorného, avšak nanejvýš cílevědomého sportovce vás vezme po stopách toho, co se odehrává v srdci a v hlavě českého bojovníka.

✏️Název Jiří Procházka: Cesta bojovníka
🎬Premiéra 3. května 2022, 18:00, Kino Světozor
▶️Film online 4. května, VOYO
🎥Kamera Daniel Slanec, Petr Soukup
✂️Střih Dušan Šmejda
🏘️Místo natáčení Brno, Hostěradice
🤝Účinkující Jiří Procházka, Veronika Procházková, Martin Karaivanov, Jaroslav Hovězák, Zdeněk Dohnal, Ondřej Raška, Andrej Kalašnik, Jakub Pigan, Marek Hladík

Jaké překážky musel překonat a kde se vzala jeho nekonečná vůle po dosažení mistrovství v boji? Nejen to se fanoušci dozvědí v rámci unikátního dokumentárního filmu s příznačným názvem Jiří Procházka – Cesta bojovníka, který vznikl ve spolupráci s platformou Voyo.

„Bojové sporty na mě měly obrovský vliv. Teď je pro mě boj prostředkem, kterým se dovedu plně vyjádřit, ale také nekonečnou láskou, kterou k němu chovám“, popisuje sám Jiří Procházka.

Premiéra filmu se uskuteční 3. května 2022 v pražském kině Světozor a o den později bude exkluzivně ke zhlédnutí na Voyo. „Český Samuraj“, jak je Jiří Procházka často přezdíván je znám svým duchovním pojetím nejen boje, ale i života. Jeho skromnost a obrovská profesionalita jsou zároveň obrovskou motivací pro miliony lidí napříč mnoha generacemi. Přiblížení myšlenkových pochodů příkladného českého reprezentanta nabídne jedinečný zážitek. To nakonec dokreslují i slova režiséra filmu Petra Hrubce:

„Jiří je mezi sportovci doslova úkaz. Samorost, který si vyšlapal svou vlastní cestu. Jako bojovník MMA boří veškeré stereotypy, které o fighterech panují. Je vzdělaný, citlivý, srdečný a plně vnímá život. Jeho oddanost boji a energie, která z něj vyzařuje, je doslova uhrančivá,“

„Při natáčení se Jirka zcela otevřel a sdílel s námi sebe samého v té nejsyrovější podobě, za což mu děkuji. Diváci se tak mohou těšit nejen na příběh popisující jeho strhující cestu z malého moravského města až na slavná pódia UFC, ale také autentický portrét Jirky Procházky jako člověka.“

Bývalý šampion japonské organizace Rizin, Jiří Procházka, má před sebou největší bitvu kariéry a momentálně podstupuje tvrdou přípravu. Už 11. června se po dvou fantastickým knockoutech postaví tváří v tvář šampionovi polotěžké váhy UFC, Brazilci Gloveru Teixerovi, s cílem vybojovat pro Česko historicky první pás nejprestižnější světové organizace.

ZDE se podívej na aktuální kurzy

Trailer k filmu Jiří Procházka: Cesta bojovníka 2022

Procházka však zůstává nohama pevně na zemi a spolu se svými trenéry Martinem Karaivanovem a Jaroslavem Hovězákem kráčí po jasně stanovené cestě. Cestě, která vede až na samotný vrchol.

1️⃣ Kdy má premiéru nový film Jiřího Procházky?

Nový film o českém MMA bojovníkovi s názvem Jiří Procházka: Cesta bojovníka má premiéru v úterý 3. května 2022 od 18:00 v pražském kině Světozor. Následovat bude tisková konference a o den později poběží snímek na Voyo.

2️⃣ Kde najdu trailer Procházka film?

Oficiální trailer k filmu Jiří Procházka: Cesta bojovníka najdete uvnitř tohoto článku.

3️⃣ Kde se lze podívat na film Procházka online na internetu?

Od středy 4. května bude film Jiří Procházka: Cesta bojovníka ke zhlédnutí na Voyo. Od den dříve proběhne slavnostní premiéra v kině Světozor. Další informace najdete v tomto článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...