FNC 4: Attila Végh vs. Eric Spicely box - analýza, tip a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Legendární Attila Végh se už v sobotu opět postaví do boxerského ringu. Jeho aktuální formu otestuje veterán UFC, Eric Spicely. Kde se na zápas podívat živě online a na co si vsadit? Radu najdete v článku.

Attilu Végha čeká v sobotu zápas v boxu Foto: Dominik Bakes / CNC / Profimedia

Fight Night Challenge 4: Attila Végh vs. Eric Spicely datum a čas

Attila Végh má před sebou první prověrku před odvetou s Karlosem Vémolou. Na galavečeru Fight Night Challenge 4 se v sobotu 13. května okolo 22:00 utká s Američanem Ericem Spicelym, který sám přispěchal s touto výzvou. Potvrdí Pumukli předzápasové prognózy a zvítězí? Vsaďte si na box s bonusem zdarma jen za registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Kurz Attila Végh vs. Eric Spicely box (4x3min.) – analýza a tip

Attila Végh je jednou z hlavních hvězd sobotního turnaje Fight Night Challenge 4 v Trnavě. Bojovník a ředitel organizace v jedné osobě se vrací do ringu téměř po roce. Naposledy si v rámci boxerského střetnutí poradil s Emanuelem Newtonem, kterého porazil na body. Teď by se však měl ukázat v daleko lepší formě.

Attila totiž již zahájil přípravu na MMA odvetu s Karlosem Vémolou, která by se měla uskutečnit na konci letošního roku. Duel se Spicelym mu tak poslouží jako ostřejší sparing a zkouška jeho aktuální fyzické kondice. Legendární slovenský šampion je totiž v režimu redukci váhy, což pro něj představuje „běh na dlouhou trať“. Tento rok se rozhodl vše podřídit návratu do klece, takže veškeré časově náročné vedlejší aktivity šly stranou a na jeho postavě se to začalo okamžitě projevovat.

Dá se čekat, že v sobotu bude Attila v mnohem lepší formě, než když v červnu 2022 boxoval naposledy. Tehdy ho totiž mimo jiné omezovalo nachlazení a jeho výkon proti Newtonovi nebyl ideální. Zapomínat nemůžeme ani na jeho předchozí boxerskou výhru v souboji s narychlo zaskakujícím Patrikem Kinclem. Teď by to na domácí půdě mělo být v podání Attily o poznání lepší.

BILANCE
🥊️ Box 4x3 min., Trnava
Attila Végh (SVK) Eric Spicely (USA)
37 let 36 let
188 cm 185 cm

Eric Spicely je pro česko-slovenské fanoušky dobře známou tváří díky svému působení v Oktagonu i Fabriq MMA. Ostřílený světoběžník, který kariérní vrchol prožil před lety ve slavné UFC, jde do boxerského duelu s Attilou poté, co v posledním zápase uškrtil v prvním kole Bulhara Zlateva. Klasický box ovšem pro něj bude poměrně velkou neznámou.

Bojovník s přezdívkou „Zebrinha“ byl přitom už jednou nohou ve sportovním důchodu, když jeho rukavice letěly do středu Oktagonu po drtivé porážce se Zdeňkem Polívkou v roce 2021. Svůj odchod si ale následně rozmyslel a teď má před sebou velmi zajímavou výzvu, o kterou si sám řekl.

Vzhledem k tomu, že Spicely ve své kariéře sází především na zem, si jen těžko můžeme představit, že by na velice obstojného boxera Attilu Végha našel účinný recept. Američan sice plánuje poslat soupeře rychle k zemi, reálně to ale vypadá na jasnou dominanci v podání Attily Végha. Cokoliv jiného by bylo obrovským překvapením a přesně tomu odpovídají i vypsané sázkové kurzy.

TIP: Attila Végh vyhraje, v kurzu 1,08 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Attila je v tomto utkání obrovským favoritem

Kde a kdy sledovat Attila Végh vs. Eric Spicely zápas v boxu živě? Online live stream, PPV oktagon tv

Kurzy na boxerský galavečer Fight Night Challenge 4 najdete u sázkové kanceláře Fortuna. Přímý přenos Fight Night Challenge 4 je k dispozici na oktagon.tv a cena pay-per-view je 9,99 EUR v předprodeji. Online stream Attila Végh – Eric Spicely i další zápasy jsou tedy pouze na jednom místě, nikde jinde oficiální stream nepoběží.

Informace ohledně lístků najdete zde. Galavečer se koná v městské sportovní hale v Trnavě a do akce jdou známé tváře jako Radek Roušal, Nathan Dzaba a celý večer ozdobí i zajímavý duel mezi Rytmusem a Monsterem Knížetem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Kde je stream zdarma Végh Attila živě box dnes na FNC 4?

Attila Végh se v boxu střetne s Ericem Spicelym a vy všechny zápasy můžete sledovat živě online na internetu. Více informací se dozvíte uvnitř článku.

2️⃣ Jaká je pro turnaj Fight Night Challenge PPV cena?

Pay-per-view stream (PPV) na turnaj Fight Night Challenge 4 stojí v předprodeji 9,99 EUR. Další podrobnosti najdete po rozkliknuti článku.


Hodnocení turnaje FIGHT NIGHT CHALLENGE 4: 9,1/10

  • Datum a místo konání: 13. 5. 2023, od 18:00, Městská sportovní hala Trnava
  • Nabídka sázek: Na zápasy si můžete vsadit u sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Attila Végh má nově svůj automat u Sazka her

U Sazka Her najdete nově automat inspirovaný Attilou Véghem

Slovenská legenda bojových sportů pronikla i do světa online zábavy. Výherní automat od společnosti Tech4bet s názvem 81 Attila vás...

Atilla Végh

Attila Pumukli Végh - životopis a zápasy MMA bojovníka

Attila Pumukli Végh je nejlepším slovenským MMA bojovníkem všech dob❗ Podařilo se mu i získat titul v polotěžké váze americké organizace...