Fortuna: Začněte sázet na MMA s bonusem 1300 Kč

Vyzvedněte si 1300 Kč u Fortuny a začněte sázet na bojové sporty! Podívejte se na návod, jak se zaregistrovat a získat bonus zdarma.

Zaregistrujte se u Fortuny s bonusem 1300 Kč Foto: Fortuna

Fortuna: Začněte sázet na MMA s bonusem 1300 Kč

Sázková kancelář Fortuna navyšuje vstupní bonus! Pro nové hráče si připravila parádních 1300 Kč zdarma. V nabídce kurzů u Fortuny naleznete samozřejmě i sázky na bojové sporty. Sázet můžete například na turnaje domácího Oktagonu, nebo na zápasy nejlepší MMA organizace UFC. Nechybí ani box a další bojové sporty. Klikněte zde a vyzvedněte si bonus 1300 Kč zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Získání skvělého bonusu 1300 Kč je velice jednoduché. Stačí se pouze zaregistrovat a následně vložit alespoň 500 Kč, které je potřeba vsadit v minimálním kurzu 1,50 (například na UFC). Nehledě na výsledek vašeho tiketu obdržíte 1000 Kč. Zbývajících 300 Kč na svém účtu naleznete po dokončení plné registrace a ověření platební metody. Vše je možné udělat online.

Na Fortuně jsou zdarma k dispozici i nejrůznější livestreamy. Kromě domácí fotbalové Fortuna ligy je možné sledovat například i MMA. Živé přenosy jsou samozřejmě i z hokejových lig a tenisových turnajů. V poslední době jsou navíc velmi populární i e-sporty, které můžete na Fortuna TV vidět také.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.