Gábor Boráros po konci v Survivoru posílá vzkaz fanouškům

Populární slovenský zápasník Gábor Boráros je zpět doma z Dominikánské republiky, kde se zúčastnil reality show Survivor. S fanoušky se na svém Instagramu podělil o bezprostřední pocity.

Gábor Boráros má za sebou účinkování v show Survivor Foto: OKTAGON MMA

Gábor je zpět doma, fanouškům poslal děkovný pozdrav

Gábor Boráros se velmi výrazně zapsal do dění v reality show Survivor Česko-Slovensko 2022. Mnoho lidí ho dokonce pasovalo do role největšího favorita celé soutěže. Díky své enormní síle i povaze bojovníka byl jeden z klíčových členů kmene Mao. O to zdrcující bylo, když se od lékařů přímo na ostrově dozvěděl, že jeho koleno není ve stavu pokračovat dále.

Boráros se tak se soutěží Survivor musel předčasně rozloučit, což je pro spoustu fanoušků stále velké zklamání. V samotném Gáborovi ale v tuto chvíli převládají hlavně pozitivní emoce.

„Ahojte lidi, konečně už jsem doma. Konečně jsem se vyspal ve své posteli! Jsem velmi vděčný, že jsem si tohle mohl vyzkoušet. Survivor je skvělá hra, byl to obrovský zážitek. Cestoval jsem domů celý den, ve středu okolo 19. hodiny jsem dorazil domů. Ještě jsem trochu unavený.

Děkuji všem fanouškům za podporu, sdílení, videa, fotky a všechno okolo. Jsem překvapený, takovou podporu, kterou dostávám každý den, jsem nečekal. Jsem vám velmi vděčný, chci teď nahrávat spoustu stories, abyste byli se mnou a prožívali se mnou tyto chvíle.“

O svém zdravotním stavu Gábor Boráros prozatím nemluvil. Z jeho slov se ale dá vyčíst, že se bude chtít co nejdříve vrátit do běžného denní rytmu a ke své kariéře bojovníka. Boxerský zápas s Jakubem Štáfkem je sice zrušený, určitě se ale najdou noví soupeři, kteří s Gáborem budou chtít poměřit síly v ringu. I přes tři porážky v MMA v řadě, má Gábor i v Oktagonu dveře stále otevřené, což v minulosti opakovaně vedení potvrdilo.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros v roli účastníka reality show Survivor Česko-Slovensko 2022

Reality show Survivor s Gáborem Borárosem a Ondřejem Novotným

Pustý ostrov. Drsné podmínky⚡. Boj o přežití. ☠️ Reality show Survivor Česko-Slovensko 2022 zlákala do svých řad výrazné postavy domácí...

Gábor na vlastní žádost končí v Survivoru

Předčasný konec. Boráros odstupuje z reality show Survivor

Soutěž Survivor Česko-Slovensko 2022 přichází o výrazného člena z řad soutěžících. Proč Gábor Boráros nečekaně ve hře končí?