Gábor Boráros se s rodinou přihlásil do známé reality show

Někdy je život plný překvapení. V případě známého bijce Gábora Borárose to platí dvojnásob. Hvězda domácí MMA scény si tentokrát vyzkoušela netradiční roli. Do jakého projektu se Boráros zapojil?

Gábor Boráros Foto: Dominik Bakeš / CNC / Profimedia

Gábor Boráros se se svoji ženou Monikou Jákliovou zúčastnil reality show Výměna manželek

Populární Gábor Boráros na sebe zase jednou vztáhl velkou pozornost. Kdo by si ale myslel, že důvodem je dění okolo jeho profesionální MMA kariéry, bude na omylu. Nejedná se ani o nové informace v sázkařské kauze, která nedávno rozvířila velkou míru nevole a kritiky. Boráros si pro fanoušky přichystal zase něco speciálního.

Slovenský zápasník s maďarskými kořeny se přihlásil spolu se svoji ženou Monikou do reality show Výměna manželek. Poslední díl nejnovější série již byl zveřejněn na platformě Voyo a čeká ho premiéra na Nově. Můžeme prozradit, že už nyní vzbudil tento díl velké emoce. Kromě nahlédnutí do Gáborova soukromí došlo i na velký kontrast způsobů života obou rodin. Zároveň se naplno projevily povahové a charakterové rysy všech zúčastněných.

Co přimělo Gábora Borárose zúčastnit se této často obskurní, avšak nesmírně sledované televizní reality show, se můžeme jen domnívat. Z dostupných informací je ale pravděpodobné, že se díl natáčel ještě před vypuknutím sázkařské aféry, nejspíše někdy v období Vánoc.

Gábor i jeho rodina se nyní dostali do složité životní situace. Boráros má totiž pozastavenou činnost a nebude nasazován na Oktagon turnaje minimálně do té doby, než slovenská policie sázkařskou kauzu řádně neprošetří. To sebou samozřejmě nese i velké omezení finančních příjmů ze zápasení a zřejmě i sponzoringu.

Nebojí se žádné výzvy

Gábor Boráros je dobře známý tím, že je pro každou srandu i novou životní výzvu. Před rokem se zúčastnil reality show Survivor, ze které ale musel odstoupit kvůli pochroumanému kolenu. Zároveň je ale první opravdová hvězda organizace Oktagon známá pro svoje manýry a životní eskapády.

Gábor s partnerkou Monikou Jákliovou vychovává roční dceru Zoru, avšak jejich vztah vždy nebyl zdaleka růžový. Na podzim 2022 vyšla najevo Gáborova nevěra a oba partneři na přechodnou dobu žili odděleně. Nyní opět tvoří úplnou rodinu a ze závěrů po Výměně manželek se zdá, že tento projekt jejich vztah ještě více utužil.

V dosud nepoznaném světle se ve Výměně představila i 28letá influencerka a podnikatelka Monika Jákliová. Názor na jejich "výkony" v této populární show si ale musí udělat každý fanoušek sám.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Gábor Boráros

Ondřej Novotný reaguje na ožehavé téma sázkařské aféry

I na ostravském Oktagonu se řeší sázkařská aféra kolem Fabriq 2 a hlavního zápasu Boráros vs. Medvedovski. Co si o tom myslí Ondřej...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...