Gábor Boráros si odskočí k boxu. Jméno soupeře vás překvapí

První velká hvězda organizace Oktagon, Gábor Boráros, se rozhodl udělat v kariéře změnu. Na podzim ho uvidíme v boxerském zápase. Kdo se mu postaví?

Gábor Boráros si vyzkouší box Foto: Instagram/boraros_gabor

Box jako alternativa k MMA: kariéra Gábora Borárose nabírá nový směr

Pořádné překvapení. Ale do jisté míry logické. Populární slovenský bijec a vítěz první série reality show Oktagon Výzva Gábor Boráros vyzkouší svoje štěstí v boxerském ringu. V MMA se mu v posledním období nedařilo. Prohrál hned 4 z posledních 6 zápasů, což je pravděpodobně nejzásadnějším důvodem tohoto rozhodnutí. O tom, že si vyzkouší boj s velkými rukavicemi už dlouho uvažoval a na podzim se tak dočká své premiéry mezi 16 provazy.

Box - sleduj průběh zápasu zde

V rámci dalšího, čistě postojářského projektu Oktagon Underground, ho vyzve 13. 11. 2021 Jakub Štáfek. Herec, umělec a příležitostný zápasník má na svém kontě brutální ukončení Petera Benka na Oktagonu 15. Podle jeho slov je pro něj duel s Gáborem Borárosem velkou sportovní vývou, kterou dlouho hledal.

Boxerský souboj Boráros vs. Štáfek je vypsán na 6x3 min. a už nyní si na něj můžeš vsadit u Sázkové kanceláře Tipsport. Vzhledem k popularitě obou borců je jasné, že tento zápas bude extrémně sledovanou záležitostí, třebaže si o ní můžeme myslet cokoliv.

sipka Celé dění okolo tohoto zápasu sledujeme na našem Instagramu - přidej se k nám!

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola teď plánuje pořešit v první řadě zranění

Karlos Vémola: priorita je teď zdraví, o Budaye pořád stojím!

Ve čtvrtek večer nechyběl v divadle Royal na tiskové konferenci Oktagon Time ani Karlos Terminátor Vémola. Toto jsou jeho momentální plány.

Vojto Barborík vs. Ivan Buchinger

Oktagon Time: Buchinger zabojuje s Barboríkem o druhý pás

Organizace Oktagon nám v září naservíruje skutečnou lahůdku. Oktagon 27 v Bratislavě proti sobě svede elitní grapplery. Ve hře bude titul...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...