Hra na hraně: Blíží se konec éry Conora McGregora?

Téměř nikdo si to nepřeje. Přesto ta varianta existuje. V sobotu 10. června bude v sázce nejen završení trilogie s Dustinem Poirierem, ale dost možná i celá kariéra fightera, který změnil dějiny MMA.

UFC, Conor McGregor - Zdroj ČTK, AP, Julio Cortez Foto: ČTK/AP/Julio Cortez

McGregor nebo Poirier? Rozhodující bitva se blíží, napětí stoupá

Třetí zápas rozhodne! Dustina Poiriera a Conora McGregora čeká za stavu 1-1 už tuto sobotu 10. 7. 2021 rozhodující bitva. A půjde o hodně. Nejslavnější bojovník všech dob Conor McGregor balancuje nad propastí. Případný neúspěch může totiž klidně zmanenat konec jeho fantastické kariéry. Ustojí tentokrát enormní tlak, ve kterém si celý život tolik libuje?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Bez rodiny. Bez přátel. S extrémní tréninkovou morálkou a soustředěním. Tak vypadají závěrečné týdny bývalého dvojnásobného šampiona Conora McGregora. V hlavním zápase turnaje UFC 264 proti Dustinu Poirierovi hraje o vše. V lednu ho stejný soupeř dokázal jako první v nejlepší světové organizaci knockoutovat. Nyní je na tahu milovaná ikona MMA.

10. 7. 2021, T-Mobile Arena, Las Vegas, Nevada, USA
Conor McGregor (22-5) vs. Dustin Poirier (27-6)

Hlavní zápas UFC 264: Objímání a uvolněnou náladu tentokrát nečekejme

Před kontroverzním Irem je pořádně těžký úkol. Dustin Poirier totiž dokázal v posledním zápase dokonale šokovat svět a jasně vzkázal, že se s ním prostě musí počítat. Vždycky. Psychologická výhoda je navíc před rozhodující válkou na jeho straně. A z materiálů, které máme nyní k dispozici z obou táborů, je to obrovsky znát. V lednovém fightu našel vítězný recept především díky calfkickům na lýtko soupeře, což se nakonec ukázalo jako klíčové pro vývoj zápasu. Dokáže spolu se svým týmem vymyslet i tentokrát vítěznou strategii?

sipka Sleduj spolu s námi vše okolo zápasu roku na našem Instagramu ZDE

Jak už to tak u MMA často bývá, vývoj daného zápasu rozhoduje hned několik proměnných. To mimochodem reflektují i sázkové kurzy, které jsou necelý týden před zápasem stále hodně vyrovnané. Ať už patříš mezi fanoušky jednoho, či druhého, vidět padnout Conora McGregora potřetí ze 4 zápasů, nechce snad nikdo.

Vítěz duelu, který bude v noci ze soboty na neděli sledovat celý svět, se s vysokou pravděpodobností katapultuje do zápasu o titul lehké váhy. Ten v tuto chvíli drží Brazilec Charles Oliveira, který se nechal v minulosti slyšet, že by se mu obhajoba proti Conorovi líbila. Co na to Dustin Poirier?

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Lajoš Klein zná datum a termín 3. zápasu v UFC

Lajoš Klein zná datum i jméno soupeře pro další duel v UFC

Jediný slovenský zápasník v elitní UFC Ľudovít Klein oznámil další zápas. Po nepovedeném duelu s Michaelem Trizanem se chce vrátit na...