Inkvizitor Míra Brož si po bitvě užívá zasloužené ovace

Poslední turnaj Oktagon 24 zrodil několik hrdinů. Jedním z nich se díky fantastickému zápasu s Němcem Jungwirthem stal i Miroslav Brož. Právě jeho ruku na konci přestřelky zdvihl rozhodčí na počest vítězství. A v posledních dnech na něj prší chvála ze všech stran.

Miroslav Brož předvedl s Christianem Jungwirthem skvělý zápas, OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

Míra Brož celebritou? „Na zápasy jsou parádní ohlasy, moc si toho vážím“

Míra Inkvizitor Brož platí v MMA komunitě za velkého sympaťáka. Ve svém posledním zápase se utkal s německým tvrďákem Christianem Jungwirthem. A byla z toho nevídaná bitva! „Šel jsem tam udělat co nejlepší zápas a porvat se o to“ říká 32letý bojovník, který chce nyní na pevno zakotvit ve velterové váze do 77 kilogramů.

Z pohledu kurzových sázek byl Brož dokonce před zápasem outsiderem, přesto velmi vyrovnaný zápas dopadl v jeho prospěch díky vítězství o jeden jediný bod. Krvavá řežba, která doslova zvedala diváky ze sedadel, je už teď velkým aspirantem na zápas roku organizace Oktagon. Míra si díky svému parádnímu výkonu řekl o zvýšenou pozornost fanoušků i médií.

V pátek 4. 6. zavítal do pořadu Snídaně s Novou, kde se ke svému poslednímu zápasu vrátil:

„Vybral jsem si těžkého soupeře a chtěl jsem udělat hlavně dobrý zápas, což se podle ohlasů snad povedlo. Moc si vážím všech zpráv a jsem šťastný, že se zápas líbil. Je to velká zásluha i soupeře, který byl opravdu tvrdý a velmi dobře připravený. O dalším protivníkovi ani termínu zápasu momentálně nepřemýšlím, musím si odpočinout a chci vyrazit na dovolenou“ říká fighter, který se momentálně pyšní bilancí 11 výher a 3 porážek.

Inkvizitor absolvoval podstatnou část přípravy v polské Poznani spolu s kamarádem Davidem Kozmou. Právě Růžový panter předvedl na Oktagonu 24 úspěšnou titulovou obhajobu a oba poslali po zápasech děkovný vzkaz právě do Polska. Kromě toho se Míra pro FightLive svěřil, že klíčovým faktorem byla změna trenéra. „S Lubošem Šudou i celým týmem jsme si skvěle sedli, což se hned v zápase projevilo“ dodává.

Bývalý hokejový brankář, který dokonce sahal po angažmá v NHL nyní kromě MMA kariéry trénuje malé děti, což ho podle vlastních slov obrovsky naplňuje. Mimo to se věnuje i charitativní činnosti. Věřme, že jeho příští zápasy v kleci budou minimálně stejně atraktivní, jako byl ten poslední.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Milan Ďatelinka vs. Václav Mikulášek

Milan Ďatelinka – životopis a zápasy MMA bojovníka

Milan Ďatelinka je přední slovenský fighter⚡, který se v roce 2022 rozhodl udělat změnu a přestoupil z Oktagonu do RFA✔️. Toto je jeho...

Král Severu Jan Malach

Jan Malach – profil, kariéra a statistiky MMA zápasníka

Král severu Jan Malach je milovník libereckého kraje❤️, stand-up comedy i komentování v angličtině. Fighter s vysokoškolským titulem 👨‍🎓 a...