Instagram ani Youtube? Tyhle aplikace nemají v mobilu Vémoly místo

Karlos Terminátor Vémola se rozhodl pro z jeho pohledu poměrně nezvyklý krok. Před pár týdny se rozhodl kompletně odstřihnout od online světa. Co za tím je?

Karlos Foto: Petr Lundák / MAFRA / Profimedia

Vémola se plně soustředí na trénink a zápas, dal sbohem sociálním sítím

Vyhlášený extrovert Karlos Vémola překvapil nově zavedeným návykem. Ve světle nedávných peprných kauz a blížícího se zápasu s Patrikem Kinclem si z telefonu už před časem smazal veškeré sociální sítě i další aplikace, které by mohli jakkoliv narušovat jeho mentální přípravu a soustředění. I z tohoto kroku jde vidět, jak moc mu záleží na tom, aby v sobotu uspěl.

Přiznání Karlose Vémoly v úterním speciálu MMA letem světem určitě překvapilo nejednoho fanouška. Terminátor je totiž známý právě tím, že mu svět sociálních sítí a obecně veřejného prostoru není vůbec cizí. Vzhledem k množícím se dotazům ohledně kauzy s tygry se ale rozhodl starého telefonního čísla i mobilního telefonu zbavit a do nového přístroje si již nejpopulárnější aplikace nenainstaloval. "Musím říct, že se cítím lépe a v noci krásně spím", podotkl jeden z aktérů hlavního zápasu turnaje Oktagon 43.

Ondřej Novotný toho ale před očekávanou mega bitvou stihl probrat mnohem více. Na pár minut se ve vysílání dokonce objevili oba bijci současně, což nám naskytlo poměrně zajímavý pohled. Celý díl si můžete poslechnout v tomto videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Momentka z prvního vzájemného utkání

Speciální sázky: Tohle jsou 3 možné scénáře souboje Kincl - Vémola

Krátký proces, nebo maratonská bitva na 5 kol? ⚔️ Sázkové kanceláře vypsaly před očekávanou bitvou Kincl vs. Vémola spoustu speciálních...

Karlos Vémola

Vémola přípravu nepodceňuje. Nechal si přivézt speciální posilu

V sobotu nás čeká souboj roku Vémola vs. Kincl a ani jeden z nich rozhodně přípravu nepodceňuje. Vémola si dokonce nechal přivézt speciální...

Souboj roku se kvapem blíží

Očekávaná bitva roku se blíží. Kolik si vydělají Vémola a Kincl?

Turnaj Oktagon 43 v O2 Areně se kvapem blíží. ⚡ S jakou sumou mohou aktéři hlavního zápasu Patrik Kincl a Karlos Vémola počítat na výplatní...