Jak moc reálný je ve skutečnosti zápas Vémola - Pirát?

Turnaj Oktagon 25 rozbouřil další vlnu trashtalku mezi Pirátem a Karlosem Vémolou. Za vším je tentokrát zisk titulu Martina Budaye v těžké váze.

Pirát Krištofič porazil na turnaji Oktagon 25 Al Matavaa Foto: OKTAGON MMA

Pirát posílá Terminátorovi ostrý vzkaz a zastává se parťáka Budaye

Už je to tu zase. Slovní přestřelka mezi Pirátem Krištofičem a Karlosem Vémolou znovu nabrala na obrátkách. Karlos po posledním turnaji Oktagon 25 přispěchal s ostrou kritikou na adresu nového šampiona těžké váhy Martina Budaye.

„Nechápu, co chce Martin Buday dělat v UFC. Absolutně na to nemá kvalitu a po dvou porážkách bude zpátky. Teď je přede mnou titulák v 84 kg, ale potom jsem připravený přeskočit 93kg a jít si rovnou pro pás těžké váhy“ nechal se slyšet Karlos

To se ale vůbec nelíbilo Samuelu Krištofičovi, který mimo jiné znovu otevřel téma jejich vzájemného zápasu.

„Musím se Martina zastat. Do zápasu šel se zraněním lokte, a navzdory tlaku a dlouhé zápasové pauze, dokázal soupeře ukončit a dokonce knockoutovat. Kdy si naposledy někoho knockoutoval ty, Karlosi? Soustřeď se raději na svůj nadcházející zápas a dělání váhy. Naruszczka by ti měl sedět, a potom? … Potom si vezmu ten pás od tebe já,“ prohlásil Pirát sebevědomě v reakci na Karlosovu kritiku Martina Budaye.

Karlos Terminátor Vémola se aktuálně připravuje v polském Ankosu na svůj titulový souboj s Polákem Naruszczkou. Jaké budou jeho další kroky je ve hvězdách. Karlos se ale netají svými ambicemi dojít si pro titul v těžké váze. Třaskavou bitvu Pirát vs. Vémola ale rozhodně nemůžeme vyloučit. A to proto, že svěřenec Attily Végha ohlásil návrat do střední váhy, kde by se rád na delší čas usadil. V posledním zápase si navíc poradil s nebezpečným Al Matavaem.

Duel je prozatím v nedohlednu, změní na tom něco fanoušci?

V cestě tomuto fightu ale stojí hned několik překážek. Tou nejvýraznější je nedávné tvrzení Ondřeje Novotného, který jasně deklaroval, že v nejbližší době proti Karlosi Vémolovi nikoho z domácích bojovníků nehodlá postavit. Reagoval tím na velmi slabý výkon Milana Ďatelinky, který veterána UFC nikterak neohrozil, ba naopak přípravu i zápas podcenil.

O zápas momentálně podle vlastních slov nestojí ani sám Karlos. Na Oktagonu 25 jsme ale byli svědky obrovské podpory Piráta Krištofiče z řad fanoušků, a právě tento element, by na rozhodnutí všech zúčastněných mohl ledasco změnit. Že by se ale tento pikantní souboj uskutečnil během tohoto roku, je krajně nepravděpodobné.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.