Jak na bonus až 3000 Kč u Betana? Tady je jednoduchý návod

Sázková kancelář Betano má pro nové hráče připravený vstupní bonus až 3000 Kč. Jaké jsou podmínky pro jeho získání se dozvíte v tomto článku.

Bavte se u Sázkové kanceláře Betano Foto: Betano

Betano 3000 Kč uvítací bonus za první vklad u kurzového sázení

Celosvětově oblíbená sázková kancelář Betano má pro české sázkaře skvělou příležitost. Je jím uvítací bonus 100 % až do výše 3000 Kč, který může dát vašemu hráčskému kontu úplně nový rozměr. V tomto článku se dozvíte, jaké kroky je potřeba splnit.

sipka Nejprve se zaregistrujte u Betana pohodlně online ZDE

Podmínky, jak získáte vstupní bonus až 3000 Kč za první vklad u Betana

  • Dokončete kompletní registraci u Betana a proveďte svůj první vklad minimálně 100 Kč. Pro maximální možný vstupní bonus si vložte 3000 Kč a následně můžete získat 100% bonus až do maximální výše 3 000 Kč. Důležité: Pro aktivaci bonusu k prvnímu vkladu u sportovních sázek je nutné při provedení prvního vkladu vybrat z nabízených možností bonus za první vklad u sportovních sázek.
  • Celková částka bonusu za první vklad musí být vsazena 14x na kurzové sázky s minimálním kurzem 1,8
  • Od aktivace bonusu má hráč 90 dní na splnění požadavku na sázení. Po této lhůtě nárok na bonus zaniká
  • Sledování sázkové částky, která zbývá k připsání bonusu na uživatelský účet, je k dispozici na hráčském účtu
  • Žádost o výběr před splněním požadovaného požadavku na sázení je důvodem pro zrušení nároku na uvítací vstupní bonus.
  • Sázkový požadavek se počítá v okamžiku vyhodnocení sázek, nikoli při jejich podání. Sázky na stejnou sázkovou příležitost nebo protichůdné sázky se do konečného výpočtu nabídky nezapočítávají. To platí i pro sázky na následující sázkové příležitosti: Sázky s MAX kurzem, asijské handicapy, kontradikční sázky, všechny sázky, které jsou vyhodnoceny pomocí možnosti Cash Out, Poločas/Konec zápasu, přesný výsledek u všech sportů, dvojitá šance u všech sportů, handicap na fotbal, ragby, házenou, lední hokej a americký fotbal, vítězný rozdíl u fotbalu, ledního hokeje a baseballu, bez ohledu na to, z jakého sportu daný zápas/událost pochází.

Betano bonus při registraci a spoustu další zábavy

Ještě než se stihnete u Betana pořádně rozkoukat, máte k dispozici další sázkařský bonus. Ten dostal název „sázka zdarma“. Kde a jak si ho vyzvednout se dozvíte tady. Betano si postupně říká o čím dál větší pozornost sázkařů a není se co divit. Pravidelné promo akce a nabídka bonusů jsou skvělou šancí, jak si užít maximum zábavy u kurzového sázení.

Snadno dosažitelným vstupním bonusem to ale teprve začíná. Svěží vítr do plachet vám dají MMA sázky na Oktagon u Betana, které často nabízí parádní kurzy. Najdete tu i kurzy na všechny turnaje organizace UFC a pozadu nezůstává ani královská disciplína box.

Betano nabízí skutečně velkou porci zábavy. Nevěříte? Co takhle si zkusit zatočit srpnovým kolem štěstí, které se právem těší vynikajícím ohlasům. Přijít si můžete na zajímavé výhry a to doslova každý den.

Kromě bonusů na sázení si můžete na zmíněném kole vytočit i free spiny v online casinu Betano. Pak už nezbývá než zkusit, jak jsou k vám v daný den pověstné hvězdy nakloněny.

Betano má pro nové hráče uvítací bonus až 3000 Kč

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Mobilní aplikace Betano

Mobilní aplikace Betano: návod na registraci a výhody

Bez vychytané sázkové aplikace se dnes už neobejde téměř žádný sázkař ❤️. Jak a kde jednoduše stáhnout Betano mobilní aplikaci? Tady je...

Sázková kancelář Betano nabízí zajímavé kurzy také na MMA

Sázky na Oktagon MMA u Betana - atraktivní kurzy i příležitosti

Společnost Betano působí na českém trhu teprve krátce, svými vypsanými kurzy si ale nahlas říká o pozornost sázkařů. Jak je to s kurzy na...