Jak se měnil Terminátorův obličej k nepoznání? Podívejte se na celý zápas Kincl - Vémola zdarma

Jsou to už skoro dva týdny od odvety mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem, přesto tenhle zápas stále vyvolává mnoho diskuzí. Oktagon uvolnil celý zápas zdarma ke zhlédnutí na svém YouTube kanále.

Bitva roku Kincl vs Vémola Foto: OKTAGON MMA

Kincl vs. Vémola zdarma YouTube: Zápas, po kterém navždy zůstane několik otazníků

Očekávání byla velká. Odveta mezi Karlosem Vémolou a Patrikem Kinclem ale příliš sportovní krásy nepřinesla. To však neznamená, že by stereotypní průběh zápasu nevyvolával emoce. Spíše naopak.

Patrik Kincl v utkání předvedl chytrost a parádní obranu, zatímco tradiční Vémolův gameplan selhal. Terminátor si navíc ze zápasu kromě hořké porážky odnesl i nebývale zdevastovaný obličej. Drobné údery Patrika Kincla, které postupně přibývaly, v konečném výsledku nabídly obrázek, jaký dosud nikdy nebyl k vidění.

Výsledek zápasu přinesl mimo jiné i myšlenky Karlose Vémoly o konci kariéry. Patrik Kincl po poměrně zvláštním průběhu boje obhájil titul střední váhy organizace Oktagon a ukončil několikaletý trashtalk.

Jak to teď bude s Karlosem Vémolou dál ukáže až čas, nějaké varianty se však již rýsují a více se o nich dočtete zde. Patrik Kincl bezprostředně po tomto zápase projevil zájem o srovnání s Attilou Véghem. Uvidíme, na čem se všechny zmíněné strany v budoucnu domluví, rozhodně se ale máme na co těšit!

Na celý zápas Kincl vs. Vémola 2 se můžete podívat na YouTube Oktagon MMA:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola dal nahlédnout do své mysli

Vémola si našel novou zálibu, aby zaměstnal hlavu. Jak je na tom po šokující porážce?

Málokdo si dokáže představit, co se teď odehrává v hlavě Karlose Terminátora Vémoly. Z jeho pohledu totiž porážka v zápase s Kinclem přišla...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...