Pohled do soukromí! Jak si vedl Leo Brichta na detektoru lži?

Oblíbený český bojovník Leo Brichta má za sebou zajímavou životní zkušenost. Podstoupil totiž detektor lži, který nekompromisně kontroloval jeho odpovědi na pikantní otázky. Tady jsou podrobnosti.

Leo Brichta Foto: RFA

Leo Brichta a detektor lži: otázky na tělo a pohled do minulosti

Zápasník Leo Brichta dal nahlédnout do svého soukromí. V rámci nového projektu The Mag – detektor lži odpovídal na otázky známého moderátora Nikose. Brichta byl vůbec prvním, kdo na detektor ve studiu usedl, což ho pravděpodobně uchránilo od ostřejších otázek. I tak ale některé odpovědi nejednoho fanouška jistě zaskočily.

Leo Brichta například přiznal, že si v kariéře přišel za jeden zápas už i na částku přesahující 250 000 Kč. To přitom je suma, kterou ještě do nedávna brali ti nejlépe placení MMA bojovníci u nás. Milovník koček, PC her a černého humoru na detektoru potvrdil, že ho v minulosti zadržela a zatkla policie.

Leo je totiž bývalým fotbalovým chuligánem a v jedné z odpovědí připustil, že se díky svému osobitému chování nejednou dostal do křížku s několika organizacemi, v nichž nastupoval. Dvorní sparing partner Davida Kozmy musel zabrousit i do svého milostného života. Zajímavostí však je, že ani jednou se na základě jeho odpovědí nerozsvítilo červené světlo, což dokládá jeho pravdomluvnost.

Leo Brichta je zejména u mladších generací fanoušků nesmírně populární i díky svému bohémskému způsobu života. Aktuálně nastupuje v organizaci RFA, mnoho lidí ho ale zná díky úspěšnému působení v Oktagonu. S největší domácí organizací se ale nerozešel v dobrém, což s jeho divokým temperamentem taktéž souvisí.

Kudy povedou jeho další zápasnické kroky se teprve uvidí, účast v podobných projektech jako je detektor lži, reality show atp. nejsou v jeho případě nikterak překvapující.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Galavečer Red Face 1

Fackovaná Red Face 1: Novotný vs. Godla datum, kurzy, livestream

Nová organizace Red Face plánuje posunout laťku bizáru zase o něco výše ✅. Veškeré informace k prvnímu galavečeru ☝ se dočtete v tomto...

Jaroslav Kotlár je jednou z nejznámnějších postav Clash of the Stars

Organizace Clash of the Stars - aktuální info a program turnajů

Clash of the Stars stále více nabírá na popularitě ✔️. Veškeré informace i pikantní zajímavosti ze zákulisí organizace ⚡ se dočtete v tomto...