Jaké jsou kurzy na zápas McGregor vs. Chandler? Aktuální nabídka

Nedávno byly oznámeny detaily ohledně očekávaného návratu Conora McGregora. Fortuna již vypsala kurzy na duel s Michaelem Chandlerem, který by se měl uskutečnit v tomto roce.

Conor McGregor by se měl v roce 2023 vrátit do klece Foto: Profimedia

Návrat velikána z pohledu sázek: Fortuna vypsala kurzy na zápas Conor McGregor - Michael Chandler

Dana White vzbudil svým oficiálním prohlášením pořádně pozdvižení. Conor McGregor a Michael Chandler budou trenéry v show The Ultimate Fighter 2023, který poběží od května do srpna. Poté by se spolu měli utkat v kleci. Sázková kancelář Fortuna už nastínila první kurzy.

ZDE se podívejte na aktuální kurzy

O zápasu McGregor vs. Chandler se již nějakou dobu spekulovalo. Nakonec bude tento duel součástí nejnovější série show The Ultimate Fighter, odkud v minulosti vzešla celá řada hvězd, včetně například současného šampiona polotěžké váhy, Jamaha Hilla.

Dana White prozatím oficiální datum a místo dějiště neoznámil. Zatím není ani jisté, zda se zápas uskuteční v lehké váze (do 70kg). Conor McGregor v posledních měsících viditelně nabral svalovou hmotu a vášnivě se debatovalo o jeho přesunu do velteru. Práve ve velterové váze by se měl uskutečnit zápas McGregor vs. Chandler, což mimo ohlásil i uznávaný novinář Ariel Helwani.

Váha je jedním ze žhavých témat i proto, že Michael Chandler také preferuje zápasit ve velterové váze, třebaže po celou kariéru nastupoval v lehké divizi. Při té příležitosti ovšem zmínil, že se chce utkat s nejlepší verzí Conora McGregora, který by nejspíše s velterem také souhlasil. Konečné slovo bude mít ale vedení UFC v čele s Danou Whitem.

BILANCE
Conor McGregor Michael Chandler
22-6 23-8
34 let 36 let
172 cm, 70 kg 172 cm, 70 kg

Legenda UFC a současný expert Michael Bisping tvrdí, že v případě dominantní výhry, může McGregor pomýšlet na zápas o titul. Reálné šance jsou však velmi vyrovnané. Chandler je jednou z nejlepších lehkých vah planety a jeho zápasy jsou zárukou fantastické podívané. Ve svých prognózách uvedl, že ukončí Ira ve druhém kole na submisi, čemuž se Conor McGregor se na Twitteru pohotově vysmál.

Po sportovní stránce jde o skvělý matchup a Chandler věří, že z hlediska prodeje PPV půjde o nejsledovanější UFC bitvu všech dob. Pravdou je, že na návrat Conora McGregora jsou natešeny miliony fanoušků po celém světě, a tak tento cíl může být skutečně zdolán.

TIP: McGregor vyhraje, v kurzu 1,86 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Chandler vs. McGregor kurz

Návrat Conora McGregora má v tuto chvíli přesně vytyčené mantinely, avšak nic není tak jasné, jak se může zdát. Antidopingová agentura USADA upozornila vedení UFC, že slavný Ir momentálně není součástí programu a bez minimálně dvou negativních vzorků nemůže nastoupit do zápasu.

Aby do sebe vše časově zapadalo, musí se někdejší dvojnásobný šampion UFC nechat zapsat do konce března. V opačném případě může vzniknout termínová kolize.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor měl tentokrát štěstí v neštěstí

Unikl jen o vlásek! Conor McGregor měl nehodu na kole - video

Slavný Conor McGregor se zase dostal do pořádného maléru. Tentokrát mu šlo dokonce o zdraví! Při jízdě na kole ho srazil nepozorný řidič....

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...