Jake Paul oznámil spolupráci s PFL, v MMA se objeví ještě letos

Úspěšný americký youtuber a boxer Jake Paul potvrdil svůj příchod do PFL. V progresivní organizaci bude zastávat hned několik pozic. Sám by se měl ve druhé polovině roku ukázat i přímo v kleci.

Jake Paul bude spolupracovat s PFL Foto: Profimedia

Jake Paul se kromě boxu chystá prorazit i v MMA

Jeho spory a ostré výměny názorů s šéfem UFC Danou Whitem jsou všem dobře známé. Možná právě proto Jake Paul oficiálně spojil síly s konkurenční Professional Fighters League (PFL) a v rámci této organizaci by se měl ve druhé polovině roku 2023 sám utkat v MMA. V plánu toho ale má mnohem víc. S boxem rozhodně nekončí.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

„Oficiálně jsem podepsal smlouvu s PFL, s nejrychleji rostoucí sportovní organizací světa. Zároveň se stávám hlavní tváří nově vznikajícího projektu divize PPV Super Fight, kde chceme změnit finanční možnosti pro bojovníky a nastolit rovné 50:50 podmínky.

Ano, slyšíte dobře, 50% podílů z pay-per-view půjde v rámci tohoto projektu zápasníkům. O zápasy již projevily zájem jak ESPN tak společnost DAZN. Povedlo se mi změnit vnímání financí v boxu a teď chci to stejné dosáhnout i v MMA“, stojí v prohlášení mladšího z obou bratrů Paulů.

Jake Paul se v minulosti dost nevybíravě a ostře pouštěl do vedení UFC a jmenovitě do Dany Whitea právě kvůli neodpovídajícím finančním podmínkám. V tuto chvíli to vypadá, že kromě veřejné nenávisti budou oficiálně také obchodními nepřáteli.

Podle webu MMAjunkie Paul i jeho obchodní partner Nakisa Bidarian, bývalý finanční ředitel UFC, nyní vlastní podíl v PFL. Blízká budoucnost by měla přinést i výraznou propagaci této americké organizace na sociálních sítích, kde má Jake Paul obrovský vliv. Kromě toho se ale zdá, že bude mít neporažený boxer (6-0) významné slovo také ve strategických rozhodnutích PFL.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul se utkal s Andersonem Silvou

Neporažený boxer Jake Paul: Příště chci Natea Diaze!

Problémové dítě to znovu dokázalo. Jake Paul nastoupil v noci ze soboty na neděli k boxerskému utkání s legendárním Andersonem Silvou....

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.