Jake Paul přišel o soupeře, zápasit ale bude! S kým se utká?

Boxera a internetovou hvězdu Jakea Paula potkala velká nepříjemnost. Tommy Fury na poslední chvíli odstupuje ze zdravotních důvodů ze zápasu. Problémové dítě už ohlásilo jeho náhradníka.

Jake Paul má staronového soupeře pro nadcházející zápas Foto: Profimedia

Nový soupeř, stejné datum: Jake Paul se v odvetě utká s Tyronem Woodleym

„Když mi můj tým ohlásil odstoupení Furyho, věděl jsem že chci zápasit s kýmkoliv“ okomentoval Jake Paul nečekanou zprávu. Naštěstí pro něj stojí ve frontě Tyron Woodley, který prahne celou dobu po odvetě. A dočká se! 18. prosince dostane šanci vrátit Paulovi potupnou porážku z prvního utkání i jeho následné chování.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Už už to vypadalo, že zápas Paul vs. Fury bude nejtěžší prověrkou pro kontroverzního Američana, který nechodí pro ostrá vyjádření daleko. Vše je ale jinak. Tommy Fury ze zdravotních důvodů ruší svojí účast v zápase. Pravý důvod je ovšem středem mnoha spekulací. Zahraniční média uvádí, že byl bratr Tysona Furyho delší dobu nachlazený, což by teoreticky ukazavalo i na možnou nákazu koronavirem.

Jake Paul se prakticky z vteřiny na vteřiny rozhodl oslovit Tyrona Woodleyho a za zápas mu nabídnout 500 tisíc amerických dolarů. Bývalý UFC zápasník sice bere zápas doslova na poslední chvíli, podle Paula byl ale stále v přípravě, takže jakékoliv časové znevýhodnění nehrozí.

Odvetu bude sledovat celý svět

Už teď je jisté, že si druhý vzájemný zápas nenechají ujít miliony diváků po celém světě. Tím spíš, když celý první duel doprovázel skutečně výživný trashtalk z obou stran. Tyron Woodley se tak přeci jen dočkal odvety, na které se oba dlouho dopředu domluvili za podmínky, že si nechá bývalý šampion UFC vytetovat "Miluji Jake Paula". To se stalo, ovšem termín zápasu nikde. Díky souhře okolností se však oba kohouti přeci jen 18. 12. 2021 utkají tváří v tvář znovu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.