Je rozhodnuto! Na pikantní odvetu rivalů přeci jen dojde

O dalším směřování Patrika Kincla i Karlose Vémoly je v tuto chvíli jasno. A fanoušci slaví! Vyhrocená odveta dvou znepřátelených bijců se přeci jen uskuteční. Více se dozvíte v článku.

Karlos Vémola Foto: Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Kincl dal přednost odvetě s Vémolou, turnaj Oktagon 43 dostal hlavní tahák

Patrik Kincl vyměnil cestu za pohádkovými penězi v GameChangeru za duel s Terminátorem. Ten 20. května v pražské O2 Aréně definitivně rozsekne věčnou otázku, kdo ze zmíněné dvojice je aktuálně lepším bojovníkem. K tomuto rozhodnutí dopomohla šampionovi střední váhy další souhra okolností, především ale osobní ambice a touha po rozhřešení letitého sporu. Čí ruka půjde při vyhlašování vítěze vzhůru?

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Poté, co se Karlos Vémola potýkal v prosinci s vážnou chorobou a původní termín odvety musel být zrušen, stálo před Patrikem Kinclem těžké rozhodnutí. Vidina astronomických peněz v pyramidě Tipsport GameChangeru totiž přivábila ty největší žraloky ve váze do 77 kilogramů a přední český zápasník v ní nechtěl chybět.

Nakonec však usoudil, že bude mnohem efektivnější doléčit poraněnou ruku a hlavně jednou provždy rozsoudit, jestli má na to porazit Karlose Vémolu. V prvním zápase v roce 2018 se mu to nepodařilo a prohrál na body, od té doby ale urazil pořádný kus cesty a nyní jsou jeho šance neporovnatelně vyšší.

„Těžká volba to opravdu byla. Dával jsem si na čas kvůli tomu, že jsem to nechtěl rozhodovat s horkou hlavou. Ale i potom, co jsem úplně vychladl a dal si na stůl veškerý argumenty, jsem se rozhodl pro odvetu. A já vím, že by mě to vnitřně potom štvalo, kdybych na ni nedošlo.“

„Primární jsou osobní důvody, konečně si to vyřídit. Ale je spousta dalších hledisek. Nebudu si nic nalhávat, ten velter by byl pro mě těžkej. Šlo by o velký shazování. Dal bych to, ale vzalo by to vlastně veškerou energii mimo tréninky,“ objasňuje třiatřicetiletý bijec z Hradce Králové.

„A nechtěl jsem, aby tím trpěla i moje rodina. V Gamechangeru je velký riziko zranění a levou ruku ještě nemám úplně stoprocentní. Byť trénuju, ale musel bych už teď jít do ostrých sparingů, a na to nejsem úplně zdravotně v pořádku. Květen mi ve finále naprosto sedí, můžu rehabilitovat a dohojit to.“, rozebral Patrik Kincl celou situaci pro isport.cz.

Karlos Vémola se postupnými kroky vrací do plného tréninku a z tohoto úhlu pohledu vyhovuje květnový termín oboum stranám. Zároveň se tak naplnily slova Ondřeje Novotného, který navzdory zrušení prosincového termínu nepochyboval o tom, že k třaskavé odvetě dříve, či později dojde.

„Dokazuje to, že českému MMA opravdu rozumím a je to přesně to, co jsem od začátku říkal. Já jsem gamechanger pro každého zápasníka a od začátku jsem nepochyboval o tom, že ležím Kinclovi v hlavě natolik, že prostě radši půjde se mnou,“ má jasno český terminátor.

Kincl vs. Vémola Foto: OKTAGON MMA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Šampion střední váhy organizace Oktagon MMA Patrik Kincl

Patrik Kincl - životopis a zápasy MMA bojovníka

Patrik "Inspektor" Kincl patří mezi nejlepší české MMA bojovníky☝ ve velterové a střední váze. Zároveň je trenér a tvůrce podcastů a videí...