Jiří Procházka částečně přibližuje svou volbu prezidenta

Přímá volba prezidenta je aktuálně v Česku nejžhavějším tématem, které se nevyhýbá ani sportovcům - zápasníkům. Někteří s jedním z kandidátů otevřeně sympatizují, jiní alespoň naznačují a někdo si svoje rozhodnutí nechává pro sebe. Jak to má nejlepší český MMA bojovník Jirka Procházka? Čtěte dále.

Jiří Procházka má ve své hlavě o volbě prezidenta jasno Foto: Profimedia

Procházka o volbě prezidenta, zranění, chybách, ženách i motivaci

Volba prezidenta samozřejmě rezonuje napříč celou společností, sportu nevyjímaje. Jirka Procházka stručně poodkryl, jak nad celou situací přemýšlí on. Zároveň však svoji volbou a názorem nechce ovlivňovat nerozhodnuté voliče, proto z jeho úst jméno vyřčeno nebylo. Z jeho povídání však ledasco vyplývá.

sipka Vyzvedněte si sázkový bonus za jednoduchou online registraci ZDE

V rámci obsáhlého rozhovoru přišla řeč i na volbu prezidenta České republiky. Jirka se v této otázce opakovaně pokusil zůstat nestranný, a tak o celé věci promluvil spíše obecně.

„Já vím, že všichni v České republice… Ale to je tak jasný přece… Je to až do nebe volající, jak zřejmé to je a ani nemusím nikoho jmenovat. Věřím, že my Češi, náš národ, mentalita a srdce úplně jasně ukazuje: Tohle je další prezident a tohle další prezident není, a pokud bude, tak nebude nejlepší. A dosaďte si dle svého vědomí a svědomí koho chcete.

Je to strašně aktuální věc, kterou všichni teď jedou. Já se o tom se svým kondičním trenérem Zdeňkem Dohnalem dost často bavím. On vybírá super metodou cesta nejmenšího zla. Ale já se na to dívám úplně jasně a skrz to, z koho vidím…. no nebudu to už dál rozvádět. To je všechno, co k tomu chci vlastně říct,“ pronesl BJP v podcastu Top Ten strongmana Jirky Tkadlčíka

Jirka Procházka tak zůstal i tentokrát poněkud tajemný a konkrétní jméno nevyslovil. Bystřejším fanouškům v kombinaci s kolující fotkou ze setkání s příznivci jednoho z kandidátů ale neuniklo, komu při ve 2. kole prezidentských voleb vhodí český šampion svůj hlas. Procházka má jasno, avšak veřejné podpory svému favoritovi se přesto zdráhá.

V rámci velmi zajímavé a až nezvykle otevřené zpovědi Jiřího Procházky samozřejmě došlo kromě volby prezidenta i na další témata. Z povídání dvou předních českých sportovců bylo cítit přátelství a vzájemný respekt, na základě čehož vznikl moc pěkný rozhovor plný hlubokých myšlenek a zajímavých témat.

Jirka například prozradil, že jeho velkým snem je zápasit pod UFC v Japonsku. Prozradil také, jakou chybu udělal po zápase s Dominickem Reyesem a řeč byla i o ženách, Rizinu, stravě, cestách do hor, nebo aktuálně zraněném rameni.

„Jsem jak krtek, co si hrabe svou cestu
a nevidí nic okolo,“ J.P.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Zápas o titul polotěžké váhy nabídl parádní podívanou

Brazilská samba se nekoná, ocelový Teixeira na titul nedosáhl

První číslovaný turnaj UFC v roce 2023 je minulostí a hlavní titulový zápas přinesl poněkud překvapivý výsledek. Podrobnosti se dozvíte v...

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...