Jiří Procházka jde do akce! Tentokrát však nazuje kopačky

Fighter Jiří „Denisa“ Procházka nejenže reprezentuje Česko v UFC, ale také svoji rodnou vesnici v okresním přeboru ve fotbale. Sleduj jeho útočné kousky v livestreamu na Fortuna TV!

Jirka Procházka nastoupí do fotbalového utkání Foto: Jiří Procházka

MMA bojovník Jirka Procházka fotbalistou: Bude o víkendu pálit ostrými?

Tvrdé pěsti a lokty vymění český bijec za sprintové náběhy a střely na bránu. Cíl zní jasně - vsítit gól a pomoci svému Družstevníku Hostěradice k bodům na hřišti Prosiměřic v rámci okresního přeboru ve fotbale. Utkání je na programu v sobotu 18. 9. od 13:30. Vsaď se, zda Procházka vstřelí gól a sleduj ho živě v livestreamu na Fortuna TV!

Sleduj fotbalové dovednosti Jirky Procházky živě

Jirka Procházka si občas v rámci odpočinku chodí zahrát fotbal za svoji rodnou vesnici Hostěradice u Znojma. Jeho tým se v tabulce okresního přeboru nachází na 9. místě, zatímco hostujícím Prosiměřicím patří 6. příčka.

Sázková kancelář Fortuna vypsala kurzy, zda a kolikrát se titulový vyzyvatel polotěžké váhy UFC o víkendu střelecky prosadí. Vsadit si lze i na to, zda uvidí "žlutý kartónek" z rukou rozhodčího. Procházka nastupuje, stejně jako v mládí, na hrotu útoku. A síť v této sezóně již několikrát rozvlnil!

TIP: Jiří Procházka vstřelí gól ve fotbalovém utkání, v kurzu 3,60 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Jiří Procházka vstřelí branku

Okresní přebor: TJ Družstevník Hostěradice vs. TJ Prosiměřice v online live streamu na Fortuna TV

Samuraj Jiří Procházka by měl být hlavní postavou utkání 7. kola okresního fotbalového přeboru na Znojemsku mezi rodnými Hostěradicemi a konkurenčními Prosiměřicemi. Zápas můžeš sledovat živě ZDE díky online livestreamu na Fortuna TV. Pakliže zde ještě nemáš potřebný účet, vytvoříš ho velice snadno a během několika minut. Tady se podívej na návod krok za krokem.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.