Jiří Procházka se posunul na 2. místo žebříčku organizace UFC

Jiří Procházka opět přepisuje historii. Po výhře nad Dominickem Reyesem se totiž posunul v žebříčku polotěžké váhy na senzační druhé místo.

Jiří Procházka Pavel Mazáč / CNC / Profimedia

Jiří Procházka zaslouženě postoupil na 2. místo light heavyweight divize UFC

Očekávané se stalo skutečností. Jiří Procházka opět promluvil do pořadí v polotěžké váze UFC. Po fantastické výhře nad Dominickem Reyesem se český samuraj posunul na vynikající druhé místo v žebříčku light heavyweight. Před ním už je pouze titulový vyzyvatel Glover Teixeira a šampion divize Jan Blachowicz.

Před zápasem s Dominickem Reyesem byl Jiří Procházka uveden na 5. místě. Po výhře si tak o tři příčky přilepšil. Reyes si po třetí prohře v řadě prakticky vyměnil místo s Procházkou a ze druhého místa klesl na pátou pozici. Nejspíše nemusíme dodávat, že se opět jedná o československý rekord, který v blízké době jen tak někdo nepřekoná.

Jiří Procházka se ovšem neplánuje spokojit ani s 2. místem. V září totiž proběhne titulový zápas mezi Teixeirou a Blachowiczem, který bude určitě bedlivě sledovat i český reprezentant. S vítězem by se totiž měl utkat o šampionský pás právě Procházka. Uvidíme další vítězství?

ŽEBŘÍČEK LIGHT HEAVYWEIGHT DIVIZE UFC
Šampion Jan Blachowicz
1 Glover Teixeira
2 Jiří Procházka
3 Aleksandar Rakic
4 Thiago Santos
5 Dominick Reyes
6 Anthony Smith
7 Magomed Ankalaev
8 Volkan Oezdemir
9 Nikita Krylov
10 Johnny Walker
11 Ryan Spann
12 Misha Cirkunov
13 Jim Crute
14 Paul Craig
15 Jamahal Hill

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Jiří Procházka a jeho nový bojový sestřih. Zdroj - Jiří Procházka, Radek Úlehla

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka informace a fight card

Jiří Procházka ⭐ bude 1. května bojovat v hlavním zápase UFC s Dominickem Reyesem. 👊Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.