Jirka Procházka a Fortuna oficiálně spojují své síly

Český samuraj Jiří „Denisa“ Procházka bude mít nově v zádech silného partnera. Na cestě k titulu UFC mu bude pomáhat Sázková kancelář Fortuna. Co to znamena pro fanoušky?

Jiří Procházka, MMA bojovník - ČTK, Krumphanzl Michal Foto: ČTK/Krumphanzl Michal

Sázková kancelář Fortuna je novým partnerem Jiřího Procházky

Další silné spojenectví. Jedna z největších sázkových kanceláří na českém trhu ulovila do svých řad velké jméno. MMA bojovník Jirka „Denisa“ Procházka bude od teď hájit žlutočerné barvy společnosti Fortuna. Ta fanouškům posílá jasný signál, že se díky tomu můžeme těšit na velké věci. Vyzvedni si bonus na sázení ZDE za jednoduchou online registraci z pohodlí domova

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jiří Procházka po lukrativních zahraničních partnerstvích podepsal spolupráci tentokrát s českou značkou. Spojenectví s Fortunou je logickým vyústěním postavení obou stran v očích fanoušků i široké veřejnosti a jednoznačně dává smysl.

Sázková kancelář Fortuna, která nedávno oslavila 30 let působení na českem trhu, poodhalila, že se díky této spolupráci budou dít velké věci. Konkrétní ale zatím nebyla. V každém případě je ale připravena pomoci svým dílem českému zápasníkovi na cestě k vytouženému titulu UFC.

Vzhledem k velmi očekávanému zápasu Procházka vs. Reyes se dá ale předpokládat, že půjde o nejrůznější soutěže, a pravděpodobně bude Jirka také tipovat MMA zápasy pro Fortunu, jako to dělá pro zahraniční sázkovou kancelář.

Dost možná se dočkáme i unikátní sady oblečení, se kterým se vytasila slovenská Fortuna v případě spolupráce s historicky prvním Slovákem v UFC Lajošem Kleinem. Nechme se překvapit, co všechno bude tato nová spolupráce obnášet. Jisté už nyní je, že spojení Jirky s Fortunou je pro všechny strany výbornou zprávou.

Fortuna je oficiálním partnerem Jiřího Procházky

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Jiří Procházka a jeho nový bojový sestřih. Zdroj - Jiří Procházka, Radek Úlehla

UFC Fight Night: Reyes vs. Procházka informace a fight card

Jiří Procházka ⭐ bude 1. května bojovat v hlavním zápase UFC s Dominickem Reyesem. 👊Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.

Jiří Procházka bude prvním Čechem v hlavním zápase turnaje UFC

Fortuna: Stane se duel Procházka vs. Reyes zápasem večera?

Jiří Procházka se utká s Dominickem Reyesem už 1. května. Fortuna vypsala kurzy na speciální příležitosti k tomuto duelu. Bude očekávaná ...