Kamera, klapka, akce: Karlos Vémola si zahraje ve filmu!

Český Terminátor má novou roli. Z prostředí tělocvičny si odskočil k natáčení už 4. pokračování českého dramatu Bastardi režiséra Tomáše Magnuska. V připravovaném celovečerním filmu si populární MMA zápasník zahraje po boku velkých hvězd filmového plátna!

Jiří Krampol, Natálie Grossová, Karlos Vémola Foto: Karlos Vémola

Nová výzva pro Karlose Vémolu: dostal roli ve filmu Bastardi 4: Reparát

Natáčení před kamerami mu rozhodně není cizí. Po menší roli ve filmu Špindl 2 a vlastní pravidelné talk show se Karlos Vémola na svých sociálních sítích podělil o novou zkušenost, kterou je natáčení filmu Bastardi 4: Reparát. Ve filmu, jehož datum uvedení do kin nebylo zatím oznámeno, si zahraje co by bodyguard mafiánského bosse. Toho ztvárňuje oblíbený český bavič Jiří Krampol.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Trilogie Bastardi natočená už v letech 2010-2012 poukazuje na ožehavé téma okolo romské komunity, která dává zabrat hlavní postavě – profesoru Majerovi. Po delší době se tvůrci rozhodli pro natočení dalšího pokračování a diváci se mají rozhodně na co těšit.

Kromě MMA bojovníka Karlose Vémoly si ve filmu zahraje zmíněný Jiří Krampol, Eva Čížkovská, mladá česká herečka Natálie Grossová a dokonce hollywoodská megastar Jean-Claude Van Damme. Ten by se měl v České Republice objevit během měsíce května a za jeden natáčecí den inkasuje okolo 3 milionů korun.

V hlavní roli uvidíme herce Zdeňka Godlu, kterého diváci dobře znají z televizního seriálu Most. Přesné datum dokončení filmu prozatím stanoveno nebylo, dá se ale očekávat termín během léta 2021. Natáčení, které teprve odstartovalo, samozřejmě do jisté míry komplikují současná vládní nařízení. V každém případě se Karlosovi rýsuje zajímavá možnost zůstat po konci sportovní kariéry u hereckého řemesla. Kdo ví, čím vším nás veterán UFC ještě překvapí.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.