Karlos Vémola a Lela Ceterová pomáhají malé Jasmínce

Karlos Vémola není jen vynikajícím MMA zápasníkem, ale i člověkem se srdcem na pravém místě. Spolu se svou snoubenkou Lelou Ceterovou se rozhodl podpořit charitativní projekt na pomoc osudem těžce zkoušené Jasmínky a její rodiny.

Karlos Vémola má velké srdce. Stal se ambasadorem finanční sbírky na pomoc malé Jasmínce Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola a Lela Ceterová ambasadory sbírky neziskové organizace MMA pomáhá

Boj v kleci nemusí být v životě zdaleka ten nejdůležitější. Ví to i Karlos Vémola, který se rozhodl podpořit malou Jasmínku v jejím zápase se zákeřným soupeřem: mozkovou obrnou a spastickou diparézou. Jde o velice závažné onemocnění, Jasmínka má zvýšené svalové napětí v nohách a mírně i v rukách. Rehabilitace podstupuje prakticky od narození, má individuálně nastaveny neurorehabilitace, které ji pomáhají ze všeho nejvíce a dokonce ji postavily na nohy.

Přesto se stav Jasmínky za poslední rok a půl radikálně zhoršil, což se mimo jiné odráží na stavu jejích kyčlí a kolen. Čas hraje zásadní roli. Pomoc musí přijít okamžitě. Zdlouhavé čekání v pořadníku nepřichází v úvahu, a tak se rodina rozhodla jednat, navzdory tomu, že tuto pomoc nehradí pojišťovna.

Celý projekt zaštiťuje nezisková organizace MMA pomáhá, která už 6 let podporuje postižené i jinak nemocné děti a jejich rodiny. Příběh malé Jasmínky a jejích statečných rodičů chytl za srdce i dvojnásobnou mámu Lelu Ceterovou, která rovněž okamžitě nabídla pomoc a stala se ambasadorkou finanční sbírky.


Za jakoukoli pomoc vám budeme vděční:

123-5610560227/0100

VS 2022005 - Jasmínka


Vybrané peníze budou použity na dvě klíčové oblasti pomoci Jasmínce

  • Pokračování v intenzivních neurorehabilitacích tak, aby mohla Jasmínka samostatně chodit. Právě neurorehabilitace ji pomáhají ze všeho nejvíce.
  • Druhá část sbírky poslouží pro nákup většího a praktičtějšího auta, ve kterém bude možné převážet všechny nezbytné pomůcky, včetně invalidního vozíku.

Jasmínce budou 4 roky a spolu se svými rodiči osobně navštívila Vémoland, kde si popovídala s Karlosem i Lelou a prohlédla si místní zvířecí obyvatelstvo. Jasmínka je veselá a chytrá holčička, avšak většinu času tráví v náručí rodičů, případně v invalidním vozíku. Sama totiž větší vzdálenost neujde. Pomoci ji udělat další kroky na její životní cestě můžete nyní i vy! Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...