Karlos Vémola: Doktoři říkají půl roku, já tvrdím 3 měsíce!

Karlos Terminátor Vémola má po další operaci, která byla vesměs úspěšná. Triceps je zpátky pohromadě díky 20 stehům. Jak vidí svůj návrat do tréninku?

Karlos Vémola má po další operaci Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola si v českobudějovické nemocnici odbyl další operaci tricepsu. Jestli byla na dlouho poslední ukáže až čas

Zdá se, že operace do třetice všeho dobrého přinesla pro Terminátora veskrze pozitivní zprávy. Cizí vštěp pro sešití utrženého tricepsu nakonec nebyl potřeba. Pro jeho navrácení do původního stavu bylo ovšem zapotřebí 20 vnitřních stehů, což rozhodně není obvyklé numero.

Přesto se Karlos Vémola cítí v rámci možností dobře. Podle všeho nebude nyní další operace potřeba, a po vyndání stehů plánuje od října naskočit do tréninku v podobě běhu, posilování břicha a nohou.

"Pan doktor Vodička odhaduje návrat k plnému tréninku za 6 měsíců. Já ale věřím, že jsem schopen díky nejrůznějším vymoženostem a technologiím zkrátit dobu rekonvalescence na tři měsíce. Pokud všechno dobře půjde, tak bych mohl začít plnohodnotně trénovat v listopadu. V takovém případě existuje šance, že bych měl do konce roku zápas"

V hlavě má aktuálně jen dva soupeře

Ve nejbližších plánech je tak jeho bitva s Pirátem Krištofičem, který momentálně drží prozatímní titul střední váhy. Zda ale dojde nejdříve na tento souboj, nebo boxerský zápas s rapperem Marpem se teprve uvidí. Ve hře jsou obě varianty, vše se ale bude odvíjet od aktuálního zdravotního stavu.

Karlos zároveň zmínil, že tentokrát hodlá doktory poslouchat a nic nechce podcenit. Z toho důvodu začne s aktivním pohybem až po sundání sádry, kterou aktuálně po operaci vyfasoval. Jako výhodu vnímá to, že na zápas s Pirátem určitě dojde, protože drží zmíněný titul. Kdy přesně to bude ale stále zůstává v rovině spekulací.

Ostatně Karlosovo vyjádření si poslechni v tomto livestreamu, který proběhl den po operaci přímo z nemocnice v Českých Budějovicích prostřednictvím oficiálního Instagramu @fightlive.cz. Právě na tomto místě máš unikátní informace z první ruky, proto doporučujeme jeho sledování.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Makhmud Muradov je před dalším zápasem v UFC ve skvělé formě

UFC Fight Night: Muradov vs. Meerschaert - datum a preview

Mach Muradov se chystá na svůj čtvrtý zápas v UFC. Tentokrát jeho formu prověří☝ americký BJJ specialista Gerald Meerschaert. Analýzu...