Karlos Vémola hvězdou nové reality show! Co na to Lela?

Přední český zápasník Karlos Vémola je velký extrovert a pro svoje fanoušky si přichystal další z mnoha překvapení. Dá jim totiž nahlédnout pod pokličku svého soukromého života, doma ve Vémolandu.

Karlos Vémola bude hlavní postavou nové reality show Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola reality show Víkend u Vémolů: od 7. dubna na Voyo

Nakrmit krokodýly, podebatovat nad žhavými aférami, nebo detailně rozebrat svoji bouřlivou minulost. Karlos Vémola se s fanoušky dělí o svoje pocity, názory a soukromí mírou vrchovatou. Přesně v tomto duchu se ponese i nová reality show s názvem Víkend u Vémolů, kterou moderuje Lumír Olšovský a první díl bude k vidění už 7. dubna na platformě Voyo! Na co všechno se mohou diváci těšit?

MMA ikona Karlos Vémola na sebe dokáže upoutat pozornost, jako málokdo. A nemusí být zrovna zavřený v zápasové kleci. V novém pořadu Víkend u Vémolů promluví o svých silných, ale i stinných stránkách. Bez obalu. Tak, jak jsou fanoušci u něj zvyklí.

Život Karlose Vémoly a jeho partnerky, matky dvou dětí a budoucí manželky Lely Ceterové plní stránky bulvárních plátků prakticky nepřetržitě. I proto Karlos kývl na nabídku a v nové show odhalí veškeré své povahové rysy. Aby si divák mohl udělat ucelený obrázek. Jeden díl potrvá zhruba 45 minut.

Lela Ceterová bude v několikadílné show působit jen málo. V době natáčení byla totiž těhotná a toto období ji podle vlastních slov dalo pořádně zabrat. Přítomnost natáčecího štábu doma ve Vémolandu v Měchenicích u Prahy vyřešila úprkem do lázní spolu se svoji kamarádkou.

Už teď je jasné, že se fanoušci prostřednictvím nového pořadu dozví o „českém terminátorovi“ spoustu nových informací. Podle portálu extra.cz, který s informací o nové reality show přišel, není vyloučena ani další spolupráce a natáčení.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.