Karlos Vémola ladí formu v Thajsku. Jak tráví volný čas?

Karlos Vémola v těchto dnech podstupuje náročný tréninkový kemp v dalekém Thajsku. Volný čas po těžkých sparinzích tráví se zvířaty a střádá smělé plány.

Karlos Vémola se momentálně připravuje v Thajsku Foto: Karlos Vémola

Terminátor na kempu v Thajsku: Dřina i opice

Karlos Vémola vyrazil v rámci přípravy na kemp do Thajska. Nesnesitelné horko, vysoká vlhkost vzduchu i špičkové sparingy mají být zárukou toho, že v dubnu a následně v květnu bude k vidění nejlepší možná verze Terminátora. Možná si ale šampion polotěžké váhy přiveze i něco víc, než sportovní formu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Karlos Vémola se představí v dubnu na turnaji Oktagon 41 v Liberci proti Al Matavaovi a v rámci aktuální přípravy vyrazil na několik týdnů do Thajska. Tam se k němu přidal poměrně překvapivý parťák. Stejnou destinaci, gym i termín si totiž vybral slovenský ranař Vlasto Čepo, a tak oba zápasníci spojili síly a navzájem si pomáhají.

El Chapo je přitom dvorním sparingpartnerem a kamarádem Piráta Krištofiče, se kterým se naopak Vémola dlouhodobě nemusí. Teď jdou ale veškeré „kamaráčofty“ bokem. Cíl je jasný. Porazit v Liberci nebezpečného Matavaa a dobře se naladit na zápas roku s Kinclem.

Stesk po domově je samozřejmě enormní, a tak ve volné chvíli tráví Vémola čas se zvířaty. Oblíbil si především místní opice a znovu je aktuální téma pořízení slona, na kterého KTV v Thajsku také narazil. Pro něj ale teprve potřebuje vybudovat adekvátní zázemí.

„Pro své miláčky se snažím dělat maximum, jsem dobrý chovatel. Slon je moje nejoblíbenější zvíře a rád bych si ho jednou pořídil. Napřed ale musím posbírat pár výher a titulů,“ vzkázal Vémola.

Uvidíme, zda se skutečně v budoucnu ve Vémolandu objeví i slon. V tuto chvíli má ale KTV plnou hlavu především MMA výzev. Po těžké nemoci si totiž poručil zběsilé zápasové tempo a Oktagon mu vyšel vstříc. Přejme si, aby enormní zátěž Karlosovo tělo vydrželo a my jsme se tak letos dočkali v jeho podání skvělých zápasů.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Karlos Vémola vyhlíží odvetu s Patrikem Kinclem

Betano vypsalo kurzy na zápas roku Vémola - Kincl. Kdo je favorit?

Je to souboj, o kterém všichni mluví. Rivalita mezi Patrikem Kinclem a Karlosem Vémolou rozděluje českou MMA scénu. Tohle je kurzová...