Karlos Vémola po divokém úvodu prvního kola porazil Matavaa

Turnaj Oktagon 41 v Liberci přinesl velký počet KO a překvapivých výsledků. Ten nejsledovanější zápas ale skončil podle očekávání. Podrobnosti v článku.

Vémola uškrtil Matavaa v prvním kole Foto: OKTAGON MMA

Ohlédnutí za Oktagonem 41: Očekávané výhře Terminátora předcházelo drama

Tenhle zápas si Terminátor může odškrtnout. Hon na Vémolu Matavaovi nevyšel. Nejednomu fanouškovi ale v prvním kole pořádně zatrnulo, to když Al Matavao několikrát přesně Vémolu trefil a otřásl s ním. Obavy ze šokujícího výsledku vydržely do prvního úspěšného takedownu, který Terminátor doručil zhruba po minutě prvního kola.

V očekávané pozici už šlo vše podle předem daného scénáře. V první fázi si jasný kurzový favorit Karlos Vémola potřeboval odpočinout a vydýchat Matavaovy granáty, v té druhé si už postupně začal chystat vítěznou techniku.

Nejprve si Vémola chystal arm triangle, díky kterému zvítězil v posledních dvou zápasech. Tentokrát ale tato technika neujala i proto, že se situace na zemi odehrávala až příliš blízko pletivu. Al Matavao navíc dobře a aktivně pracoval ze spodní pozice. Jak mu ale ubývaly síly, nabídl Vémolovi záda a ten toho okamžitě využil v podobě škrcení Rear Naked Choke. Následné odklepání už bylo pouze otázkou času.

Karlos Vémola ukončil Ala Matavaa v prvním kole a nyní mohou jeho myšlenky směřovat k zápasu s Patrikem Kinclem. Vyhrocená a několikrát odkládaná odveta se uskuteční v O2 Aréně 20. května.

sipka Na klíčový moment utkání i pozápasové hodnocení se můžete podívat na našem Instagramu ZDE. Nezapomeňte nám zanechat "follow", ať vám žádné novinky a zajímavosti neuniknou.

Magard brutálně ukončil Lopeze

Rovněž hlavní zápas večera přinesl dominantní vítězství. V souboji o titul bantamové váhy měl od začátku navrch dánský žralok Jonas Magard, který svou převahu korunoval parádním knockdownem Gustava Lopeze na začátku druhého kola. Prostořeký šampion tak poprvé úspěšně obhájil svůj šampionský pás a z pozice kurzového outsidera se postaral o jedno mnoha překvapení večera.

Jonas Magard přejel Gustava Lopeze Foto: OKTAGON MMA

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...