Karlos Vémola reaguje na Jona Mariánka: „Je to tlučhuba!“

Situace okolo Jakuba Štáfka a jeho výzvy na adresu youtubera Jona Marianka nabírá na obrátkách. Kontroverzní hvězda sociálních sítích totiž přispěchala s odezvou, která pořádně přilívá olej do ohně. A reakce na sebe nenechaly dlouho čekat!

Karlos Vémola reaguje na výzvu Jona Mariánka Foto: Karlos Vémola

Jon Mariánek vyzval Karlose Vémolu a vysmívá se Oktagonu. Se Štáfkem si chce dát šachy

Aféra okolo Jona Mariánka dostává nečekaný rozměr. Pravá ruka hvězdy amerického Youtube Jake Paula se totiž na žádost celé bojové scény vyjádřila k výzvě herce, bojovníka a autora mnoha projektů Jakuba Štáfka. A to tak, že dost svérazně. Čech žijící v USA přispěchal ve svém videu s hodně ostrou kritikou na adresu Ondřeje Novotného, Jakuba Štáfka i celé organizace Oktagon. Na mušku si vzal i projekt Vláďa vs. Explo. A nešetřil urážkami.

Video vrcholí odvážnou až úsměvnou výzvou pro Karlose Terminátora Vémolu: „Dám mu 10 milionu korun a O2 Arénu pronajmu sám“ nebojí se toho Mariánek. Jeho nebojácné a sebevědomé prohlášení samozřejmě vyvovalo spoustu emocí a mnoho dalších reakcí postupně přichází.

sipka Sleduj celou aféru na našem Instagramu ZDE a nic ti neuteče

Sám Karlos Vémola se už pro web sport.tn.nova.cz nechal slyšet, že za takovou částku „zmlátí“ Mariánka klidně zítra. Reálně to ale nevidí. Podle něj je to jen tlučhuba, který to dělá čistě pro zviditelnění.

Jon Marianek posílá jasný vzkaz organizaci Oktagon: „Takhle teda ne!“

Mariánek jakoukoliv spolupráci s Oktagonem odmítá poměrně nevybíravým způsobem. Ať už jsou jeho úmysly jakékoliv tento nešťastný způsob vyjadřování mu přináší poměrně velkou popularitu a sledovanost z řad mladších konzumentů internetového obsahu. A to je nepochybně jeho primární motivace. Zároveň to však na celou organizaci Oktagon vrhá zbytečně negativní světlo, takže se velmi pravděpodobně dočkáme pokračování tohoto příběhu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...