Karlos Vémola: Zatím vše OK! V pondělí se dozvím datum operace

Karlos Vémola má před sebou operaci Foto: Karlos Vémola

Karlos Vémola: Všechno vypadá OK! V pondělí rozhodneme, kdy půjdu na operaci

Karlos Terminátor Vémola natočil vzkaz pro čtenáře FightLive. Podle Vémoly zatím vypadá vše dobře a v pondělí půjde na vytažení stehů.

"Včera jsem byl na první kontrole po operaci u pana doktora Kebrleho v Mladé Boleslavi. Zatím to po operaci probíhá, tak jak jsme doufali (bez komplikací), všechno vypadá OK. Přesto mi pan doktor zatím sádru i tuhle kabelku nechal a to asi až do pondělí, kdy mi budou vytahovat stehy," popsal aktuální situaci Karlos.

V pondělí 2. srpna se s největší pravděpodobností dozvíme, kdy český Terminátor absolvuje operaci. Následně už půjde lépe odhadnout doba následné rekonvalescence a Karlosův návrat.

"Pevně doufám, že v pondělí už s doktorem rozhodneme, co a jak dál, případně kdy ta operace, kterou potřebuju, by se měla dělat. Budeme to dělat po dohodě s panem doktorem Kebrlem a panem doktorem Vodičkou, což si myslím, že přes ruce jsou dva nejlepší doktoři v Čechách. Takže jsem v těch nejlepších rukou a věřím, že zvládnou, abych se vrátil do klece co nejdřív," hovoří ve videu pro FightLive.

Plán po operaci zůstává jasný - porazit Samuela "Piráta" Krištofiče a stát se šampionem střední váhy Oktagonu.

"Každopádně teď ještě info nemám, ale věřím, že v pondělí už budu mít přesný datum operace. Od toho datumu operace si myslím, že budeme mít zhruba představu, jak dlouho bude trvat regenerace a jak dlouho bude trvat, než seberu Pirátovi ten pás," uzavírá Karlos.

Sledujte sociální sítě FightLive, protože v pondělí uvidíte livestream s  Karlosem Vémolou, který se s vámi podělí o nejnovější zprávy.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.