Karlose Vémolu v Liberci čeká bijec Al Matavao

Na mnichovském Oktagonu konečně zaznělo, s kým si to v Liberci po dlouhé odmlce rozdá Karlos Vémola. Bude to americký zápasník Al Matavao. Je Karlos ve formě? A co ho na soupeři zneklidňuje?

Karlos Vémola se vrací Foto: Karlos Vémola

Oktagon 41: Vémola vs. Matavao

Liberecký Oktagon je zdá se ve znamení velkých návratů a Karlos Vémola se v prvním zápase po dlouhé rekonvalescenci utká s americkým profesionálním MMA zápasníkem Alem Matavaem. Matavao není pro fanoušky Oktagonu žádný nováček a divákům jistě utkvěl v paměti jeho zápas Markem Mazúchem, kterého hned v prvním kole turnaje ostravského Oktagonu 37 knockautoval.

Matavao je bývalý držitel titulu v těžké váze organizace AFC a X-1, tentokrát ho čeká zápas v domluvené váze 89 kg, což bude pro Matavaa určitě vzhledem k jeho dřívějším problémům s váhou výzva. Bojovým sportům se ale věnuje už od sedmnácti let a za poslední dva zápasy v Oktagonu si připsal výhru, přičemž v obou případech předvedl překvapivé KO.

Pro Karlose Vémolu to bude první zápas po pobytu v nemocnici, kam ho dohnal akutní zánět, a dlouhém uzdravování. Z tréninku vypadl před očekávaným zápasem roku s Patrikem Kinclem, který si pánové vynahradí letos v květnu.

Matavao je velmi nebezpečný postojář, Vémola je ale zase téměř nepřemožitelný na zemi. Karlos vyjádřil obavy z toho, že je Matavao levák a prohlásil, že bude muset trochu změnit přípravu. Na druhou stranu to bere jako skvělou příležitost se rozehřát na Patrika Kincla. Uvidíme tedy, jak Karlos svou řadu po delší odmlce zahájí a jak se mu podařilo po nemoci dostat zpátky do formy.

Připomeňte si Matavaův poslední zápas v Oktagonu:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vašek Sivák je podle všeho aktuálně zraněný

Vašek Sivák vysvětluje, co je za zrušením jeho zápasu

Badboy Vašek Sivák měl už příští sobotu čelit v Jekatěrinburgu dosud nejtěžšímu soupeři kariéry. K extrémně zajímavému srovnání ale...

Kazma by se v budoucnu mohl představit v ostrém zápase

Výzva je na stole! Schyluje se k mega duelu těžkých vah YouTube

Tenhle souboj by velmi pravděpodobně zbořil rekordy sledovanosti. A přitom nejde o žádné scifi, ale možný scénář. Na poli influencerů se...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...