Vémola vysvětlil, proč byl po nemoci na svahu

Karlos Vémola dnes odpovídal živě na otázky fanoušků. Řeč byla o zdraví, trash talku, odvetě s Patrikem Kinclem, ale i prezidentských volbách. Jak se Karlos zotavuje a co říká na nedávný zátah u něho doma?

Karlos Vémola Foto: Facebook/KarlosVemolaOfficial

Karlos popřál fanouškům hlavně zdraví

Ještě předtím než začal odpovídat na otázky, popřál Karlos Vémola do nového roku fanouškům všechno nejlepší, ale především zdraví, protože „bez zdraví jsme zaseknutí... a když jsme zdraví, to ostatní jde pak samo“. Karlos mluvil z vlastní zkušenosti, protože ho koncem roku skolily zdravotní komplikace, kvůli kterým začátkem prosince skončil v nemocnici a kvůli nimž musel nakonec odpískat souboj roku s Patrikem Kinclem.

Karlos o sjezdovce a posilovně: Musím se hýbat

Poté co Karlose pustili z nemocnice, byl viděn na sjezdovce a v posilovně. Kromě toho, že to byla munice pro jeho hatery, naštvalo to také spoustu jeho fanoušků, obzvlášt ty, co si hlavně kvůli němu koupili lístky do O2 areny. „Každý fyzioterapeut vám řekne, že když jste mimo hru více jak týden, jde to s vámi s kopce,“ obhajoval se Karlos. „Musíš se začít co nejdřív hejbat,“ radil mu prý fyzioterapeut. „Jel jsem si také pročistit hlavu,“ dodal Karlos, který v živáku vysvětloval, že pro lidi, co se živí pohybem, je zásadní nestagnovat a sportovat, jak jen to jde, i když člověk nemůže jet na plno.

Potkají se Karlos s Patrikem Kinclem z soudu?

Karlos Vémola ve svém živáku také přiznal, že Patrik Kincl na něho podal žalobu. Údajně za něco, co o něm Karlos veřejně prohlásil. K zápasům v MMA a boxu trash talk patří a o to víc se Karlos podivuje nad Kinclovou reakcí. „Já už se k tomuhle člověku radši nebudu vyjadřovat,“ okomentoval situaci. „Chlapi si to mají vyříkat v kleci,“ dodal. Za co konkrétně na něho Kincl podal trestní oznámení, neprozradil. „Už se v tom nechci dál patlat,“ vysvětloval. „Až přijde čas, tak ho zmlátim,“ smál se.

Kdy se dočkáme odvety s Patrikem Kinclem?

Předběžně se mluví o tom, že by odveta mezi Karlosem a Patrikem mohla proběhnout v květnu tohoto roku. Karlos ale řekl, že je pro něho momentálně zásadní se uzdravit a teprve pak plánovat zápasy. „Byl bych rád, ale nechci dělat žádné plány do budoucna... Letos budu směřovat všechno k tomu, abych získal zpět titul v 84, jestli to bude s Patrikem, to už je jenom na něm,“ okomentoval. Prý si dává čas do konce ledna, kdy snad bude schopný posoudit, jestli bude s to se do května na zápas připravit. „Já jsem přesvědčenej o tom, že když budu zdravotně v pořádku, Kincl ten zápas veme,“ dodal.

„Prvně chci urvat titul ve střední váze, potom obhajovat titul proti Pützovi... a potom kdo ví?“

S Jirkou Procházkou u Koláře

U doktora Koláře se sešli nejslavnější MMA marodi,“ okomentoval Karlosovo setkání s Jirkou Procházkou u nejslavnějšího českého fyzioterapeuta Koláře redaktor. „On (fyzioterapeut Pavel Kolář) je přesnej jak hodinky a najednou měl dvacet minut zpoždění, říkám si: tam má asi nějakou velkou práci... a on tam Jirka Procházka,“ směje se Terminátor. „Probrali jsme spolu plány do budoucna... jsem moc rád, že se mu to hojí, jak se mu to hojí...“ Nakonec dodal, že věří, že brzy oba zase vrátí do formy.

Nečekaný zátah ve Vémolandu. Co Karlose naštvalo nejvíc?

„Nejvíc mě na tom mrzelo, co psala média. Miluju zvířata, asi i víc než lidi. Zvíře je vaše zrcadlo, vrátí vám, co mu dáváte,“ začal Karlos Vémola komentovat bulvárem velmi propíraný zátah u něho doma. „Psali, že tam bylo x tygrů, které prodávám na čínskou medicínu... lidem, který tohle dělaj, bych zlámal ruce i nohy... Policie přišla na udání... Nebyl jsem z ničeho obviněný, bylo to nepříjemný, bylo to den poté, co jsem se vrátil z nemocnice...“ vysvětloval.

Karlos se také vyjádřil k tomu, že bere ke zvířatům do klece svoje děti, což se setkalo s velkou vlnou kritiky. Řekl, že svoje děti miluje více než sebe a nikdy by je neohrozil. Svým zvířatům prý věří a má s nimi dost zkušeností na to, bay věděl, že si něco podobného může dovolit.

Lidé také odsuzovali jeho otužování v ledové vodě. „Když jsem byl v Motole, na zánět mi nosili jen led, zakázali mi horké vany a sauny.“ I v médiích zazněla kritika, že by neměl nemocný chodit do ledové vody. „Naopak,“ reagoval s tím, že je rád, že se tomuhle během pobytu v nemocnici naučil a prý s otužováním hodlá pokračovat.

„Běžte k volbám,“ nabádal Karlos fanoušky

„Určitě běžte volit,“ nabádal fanoušky Karlos. „Nadávat po volbách už je pozdě, pokud tam nepůjdete.“ K tomu, koho bude on sám volit, se nevyjádřil s tím, že je to každého věc, ale apeloval na fanoušky, aby k volbám určitě šli. On sám by si přál mít v čele státu někoho, kdo bude sjednocovat lid.

Karlos skončil v nemocnici. Může za jeho stav očkování?

Během živáku zazněla i překvapivá otázka, jestli nemůže Karlosův zdravotní stav souviset s očkováním. „To si určitě nemyslím... Záněty jsou pro zápasníky běžná věc, mně se to rozjelo do extrémů,“ okomentoval Karlos a dodal, že je přesvědčený o tom, že jeho problémy s očkováním nijak nesouvisí.

Karlosovo poselství na závěr: „Nenechte se nikým odradit, běžte si tvrdě za svým cílem, nenechte se zastavit.“

Podívejte se na celý rozhovor s Karlosem:

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Druhá série Oktagon karet se velmi povedla

Oktagon kartičky - recenze, ceny, prodej a výměna

Oktagon sběratelské kartičky se těší mezi fanoušky obrovskému zájmu✔️. Vše, co potřebujete vědět o tomto segmentu, najdete v článku.

Poslední Čech v pyramidě David Kozma

Oktagon Tipsport GameChanger: 16 vyvolených v boji o 25 milionů [aktualizováno]

Je to projekt, jaký na domácí scéně nemá obdoby ☝. Ve hře jsou peníze, ze kterých se vám zatočí hlava. A hlavně bojovníkům! Tady se jsou...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...