Kdy a kde sledovat box Usyk vs. Joshua 2 živě? Livestream

Boxerský megazápas o krále těžké váhy v boxu přitahuje pozornost celého světa. Přečtěte si, kde a kdy se na třaskavou odvetu podívat živě. Tady je jednoduchý návod.

Od zápasu Usyk vs. Joshua 2 se očekává obrovská sledovanost po celém světě Foto: Profimedia

Box živě dnes (20. 8. 2022): Usyk vs. Joshua livestream online

Odveta mezi Oleksandrem Usykem a Anthonym Joshuou je tady. V sobotu 20. srpna mezi 22:00 – 23:00 vypukne v Saudské Arábii očekávaná bitva o mistra světa těžké váhy. Na tahu je Anthony Joshua, který se pokusí rozdupat předzápasové prognózy a vzít si zpět šampionské pásy organizací WBA, WBO, IBF a IBO a The Ring, kterého se vzdal končící Tyson Fury. Kromě předzápasových kurzů budou u Tipsportu k dispozici i live sázky.

Berte sázkový bonus a vsaďte si na box Usyk vs. Joshua 2. Online registrace vám zabere jen několik minut a kromě příjemného bonusu můžete následně u Tipsportu sledovat i turnaje Oktagon MMA, UFC a další sportovní přenosy živě.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Joshua vs. Usyk livestream (Usyk vs. Joshua video): PPV stream DAZN, Sky Sports

Zápas Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua 2 můžete sledovat online živě na internetu. V tomto článku vám poradíme, jak si největší boxerskou událost naladíte odkudkoliv s přístupem na internet. Obecně se očekává masivní sledovanost a nezapomenutelná reklama na box.

V první řadě doporučujeme pravidelně sledovat nabídku livestreamů na Tipsport TV, která nabízí mnoho sportovních přenosů. Placený přenos Joshua vs. Usyk 2 zajišťují dvě velké britské společnosti.

  • DAZN – 39 Kč/měsíc. Kromě přímého přenosu ze zápasu zde najdete spoustu doprovodných promo videí a rozhovorů. Službu pořídíte během několika minut, včetně platby přes internetové bankovnictví. Zároveň ji můžete kdykoliv zrušit. V případě, že již předplatné DAZN máte, není potřeba kupovat speciální PPV stream.
  • Sky Sports (Sky Sports Box Office) – 780 Kč / PPV stream. Britská televizní společnost vysílá akci zejména pro pro diváky v UK a Irsku.

Usyk vs. Joshua 2 TV přímý přenos (Joshua vs. Usyk TV)

V České republice bohužel nenabídne odvetu Usyk vs. Joshua 2 žádná z tuzemských televizních stanic, jako tomu bylo v případě boxu v minulosti. To je do velké míry ovlivněno vysokou cenou vysílacích práv, protože sledovanost u nás velké boxerské zápasy vždy měly.

Odveta má silný příběh okolo okupace Ukrajiny ruskými vojsky. Oleksandr Usyk dokonce aktivně bránil svoji zemi, než jej pro reprezentaci Ukrajiny na sportovním poli vyzval i prezident Volodymyr Zelenskyj. Podle zahraničních zdrojů vyjednal Usyk pro obyvatele Ukrajiny přímý přenos jeho odvetného zápasu s Joshuou zdarma.

Bude možné zápas Usyk Joshua zdarma sledovat dnes?

Oficiální způsob, jak sledovat Joshua vs. Usyk zdarma není k dispozici. Je možné, že se na internetu v den zápasu objeví volně dostupné online livestreamy, na jejich dostupnost a kvalitu se však nelze spolehnout. V rámci DAZN přenosu je navíc pro české fanoušky boxu cena za stream příznivá.

Jak sledovat online livestream Usyk vs. Joshua na mobilu a tabletu?

Kromě varianty sledování zápasu na počítači je samozřejmě možné pustit si utkání Usyk vs. Joshua 2 v mobilu, či tabletu. Jak v případě platformy DAZN, tak i Sky Sports jsou k dispozici mobilní aplikace pro Android i iOS. Na zápas se podíváte i pomocí webového rozhraní.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kde bude box Usyk vs. Joshua online live stream?

Pro sledování utkání Usyk vs. Joshua 2 je k dispozici online live stream na internetu. Podrobnosti a návod přinášíme uvnitř článku.

2️⃣ Kolik stojí pro duel Usyk vs. Joshua PPV livestream?

Přímý přenos boxerské odvety Usyk vs. Joshua 2, která proběhne 20. srpna, vyjde české fanoušky na několik desítek korun. Konkrétní informace se dočtete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oleksandr Usyk jde do zápasu jako kurzový favorit

Fortuna vypsala speciální sázky pro odvetu Usyk - Joshua 2

Jedna z nejsledovanějších sportovních událostí letošního roku je doslova za dveřmi. Tušíte, že přijde knockdown v zápase Usyk - Joshua?...

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...