Keita rozebral Tichotu v postoji a je dvojnásobným šampionem

Galavečer Oktagon 42 v Bratislavě je minulostí. Deset zápasů nabídlo divákům skvělou podívanou. A také nového prozatímního šampiona pérové váhy. Tady jsou hlavní highlighty večera.

Double champ Losene Keita Foto: OKTAGON MMA

Losene Keita je dvojnásobným šampionem Oktagonu, získal prozatímní titul pérové váhy

Fantom Losene Keita nenechal nikoho na pochybách a vybojoval prozatímní titul pérové divize. K šampionskému pásu lehké váhy tak přidává prozatímní titul ve váze do 66 kilogramů. Právoplatný titul v této váze drží gruzínský zápasník Maté Sanikidze, který aktuálně laboruje se zraněným ramenem.

Keita předvedl v duelu s Jakubem Tichotou naprosto dominantní výkon, třebaže  Tichota statečně vzdoroval až do 4. kola. Favoritovi zápasu několikrát chyběl k ukončení jeden úder, šikovný zemař Jakub Tichota se v každém kole po tvrdých direktech několikrát poroučel k zemi. Keita si ho ale logicky vždy nechal rozhodčím postavit. Poražený talent Jakub Tichota si bohužel z utkání odnesl zlomenou klíční kost a zamířil rovnou do nemocnice.

Nový dvojnásobný šampion organizace Oktagon Losene Keita na tiskové konferenci znovu zdůraznil, že se v současnosti na nové angažmá v UFC nechystá. Jeho skvělé výkony ale nasvědčují tomu, že ho tato štace v nejlepší světové organizaci dříve, či později nemine.

Tipsport bonus za výkon večera si z bratislavského turnaje odnáší Vlasto Čepo, který v prvním kole přežil v souboji s Ionem Taburceanem "klinickou smrt" a netradičně ve 2. kole ukončil neporaženého rumunského soupeře na TKO. Ze zápasu si jako památku kromě tučného finančního bonusu 5000 EUR odnesl i rozpárané čelo a několik stehů.

sipka Kompletní výsledky a report turnaje Oktagon 42 najdete zde

Jeden z nejlepších zápasů večera obstarali Matouš Kohout s Karolem Ryšavým. Borci z TOP 5 žebříčku lehké váhy se v zápase od začátku ostře přestřelovali v postoji a z atraktivního duelu vzešel nakonec vítězně slovenský Karol Ryšavý. Velmi zajímavým výkonem na sebe také upozornila nová akvizice, Niko Samsonidse, který vůbec k ničemu nepustil domácího Romana Pauluse a zvítězil na body.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ondřej Novotný

Kdo je Ondřej Novotný a co všechno dělá?

Ondřej Novotný je promotér, spolumajitel a komentátor MMA organizace Oktagon. ✔️ Výčet toho nejzajímavějšího z jeho života jsme shrnuli v...

Ondřej Novotný, Patrik Kincl, Pavol Neruda

MMA organizace Oktagon - zápasníci, eventy a statistiky

Vše, co potřebujete vědět z dění okolo organizace Oktagon MMA ❤️ se dozvíte v tomto článku. Novinky, přehled turnajů i další zajímavosti ✔️...

Spolumajitel Oktagon MMA Pavol Neruda

Pavol Neruda – kariéra, projekty a životní příběh spolumajitele Oktagon MMA

Navenek nenápadný a klidný, jinak ale inspirující a inteligentní☀️ Věčně pozitivní Pavol Neruda je lídr se smyslem pro detail.✔️ Promotér a...