Keita tvrdě ukončil Buchingera a sebral mu pás, slaví i Vémola

Německý Frankfurt byl poprvé dějištěm turnaje Oktagon a hned nabídl několik skvělých výkonů. Největší překvapení přišlo na závěr celé karty.

Karlos Vémola porazil na turnaji Oktagon 33 MIchala Pasternaka Foto: OKTAGON MMA

Vítězný návrat pro Karlose Vémolu! Pasternaka utáhl už v prvním kole

Karlos Terminátor Vémola se po 14 měsících vrátil do klece ve velkém stylu. V duelu se zkušeným Michalem Pasternakem nepřipustil žádné překvapení a majitele černého pásu v BJJ utáhl na arm triangle už v prvním kole.

Terminátor opět ukázal v čem je jeho hlavní síla. Už po minutě prvního kola dostal Pasternaka vysokým takedownem na zem, kde ho následně skvěle kontroloval a nakonec i poměrně jednoduše ukončil. V pozápasovém rozhovoru „popíchl“ německého Stephana Pütze, který svůj zápas s Martinem Zawadem taktéž zvládl vítězně. Došlo tedy na staredown dvou Terminátorů a vypadá to, že tento zajímavý zápas se uskuteční 23. července na Štvanici.

Losene Keita je novým králem lehké váhy, Buchingera knokautoval v prvním kole

Největší překvapení celého turnaje Oktagon 33 se událo v hlavním zápase o titul lehké váhy. Ivanu Buchingerovi totiž zápas absolutně nevyšel a Losene Keita ho dokázal ukončit KO po sérii tvrdých úderů už v prvním kole.

Losene Keita znovu ukázal nejen „granáty“ ve svých rukou, ale i výbornou obranu proti takedownům Buchingera, které ale nebyly ze strany slovenské legendy ideálně načasované. Černý panter po zápase vyslovil touhu porvat se o titul pérové váhy, který taktéž drží Ivan Buchinger. Je tedy velice pravděpodobné, že se tohoto zápasu brzy dočkáme znovu, tentokrát ale ve váze do 66 kilogramů, kde Buchinger odzápasil většinu své kariéry.

sipka Na kompletní výsledky turnaje Oktagon 33 se podívejte ZDE

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.