Keita zdemoloval Barka, Langer šokoval výhrou nad Xavierem

Kromě sportovních výkonů byla na turnaji Oktagon 39 v Mnichově k vidění celá řada zajímavých momentů. Tady jsou podrobnosti a výsledky.

Losene Keita si připsal další dominantní vítězství Foto: OKTAGON MMA

Oktagon 39: To se jen tak nevidí! Zawada prolil v kleci obrovské množství krve

Historicky první Oktagon turnaj v Mnichově je minulostí. O největší překvapení večera se postaral slovenský bijec Pavol Langer, který v těsném utkání zaskočil Rafaela Xaviera a přetlačil ho těsně na body. Brazilskému bojovníkovi, který dlouhodobě žije a trénuje v Německu, se tím vzdálila titulová šance v polotěžké váze.

Souboj dvou skvělých postojářů Keita vs. Bark v pérové váze ovládl neporažený Keita a řekl si tím o titulovou šanci ve váze do 66 kilogramů. Barkova strategie lowkicků sice Černého pantera zpomalila, ten však od druhého kola zařadil vyšší rychlostní stupeň a na začátku třetího dějství ukončil rozjetého Seveřana TKO.

V hlavním předzápase turnaje Oktagon 39 se utkal veterán Martin Zawada s Alexanderem Poppeckem a zápas měl hned od začátku jednoznačný průběh. Poppeck bral Zawadu ihned na zem a ve druhém kole ho po sérii loktů a úderů na několika místech otevřel tržnými ranami.

Ze Zawady doslova stříkala krev, německá legenda se ale nehodlala vzdát, a tak se klec proměnila v řečiště krve, které je k vidění jen málokdy. Přítomný doktor ovšem neshledal Zawadův zdravotní stav jako nezpůsobilý, a tak utkání nakonec dospělo do bodového konce ve prospěch Alexandera Poppecka.

V hlavním duelu se Christian Jungwirth „profesorským výkonem“ propracoval až k vítězství 2:1 na body (split decision). Vzhledem k tomu, že se v zápase nikterak nezranil, nebude ani on chybět v projektu Oktagon Gamechanger, jehož osmifinálové duely jsou na programu v rámci příštího turnaje Oktagon 40 v Ostravě 4. března.

Na poturnajovou tiskovou konferenci se podívejte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.