Kertész dominoval, výhru ale slaví Veličković. Padaly brutální KO

Turnaj Oktagon Prime 5 v Šamoríně nabídl několik parádních knokautů a také velmi kontroverzní bodové vyhodnocení hlavního zápasu.

Veličković porazil Kertésze na body Foto: OKTAGON MMA

Veličkovič zvítězil kontroverzně na body, Kohout, Brito a Ryšavý rozdali KO

Šamorín má za sebou spektakulární večer, nouze nebyla o výstavní knokauty i velká překvapení. Vynikající zápasy nabídla především hlavní karta, které dominovala bitva ve velterové divizi mezi Maté Kertészem a Bojanem Veličkovičem.

Turnaj Oktagon Prime 5 je minulostí a slovenští fanoušci mohou být spokojení. Pojďme ale popořadě. O jedno z nejhezčích ukončení večera se postaral český bijec Matouš Kohout, který svým typickým loktem knokautoval Němce Ardu Adase, za což získal Tipsport bonus za výkon večera. Následující zápas dokonce byl ještě kratší, to když po minutě boje Brazilec Kaik Brito parádně vystihl úmysl Andreje Kalašnika těžkým knockdownem ho poslal na zemi, kde ho následně ukončil.

A přehlídka skvělých zápasů pokračovala i bitvou Xavier vs. Lazarz, ve které „Kratos“ potvrdil roli kurzového favorita a v ostrém zápase z obou stran si došel pro vítězství na body. V hlavním předzápase se Karol Ryšavý obrovsky nadřel, přesto dokázal vytáhnout dechberoucí koleno, kterým ukončil zápas a připsal si výhru proti narychlo zaskakujícímu Ebrahimu Hosseinpourovi.

sipka Kompletní výsledky turnaje Oktagon Prime 5 ZDE

Hlavní zápas Kertész vs. Veličkovič přinesl velmi překvapivý průběh zápasu. Kertész totiž od prvních vteřin vyvíjel obrovský tlak na papírového favorita Bojana Veličkoviče. Přestože Maté Kertész dominoval minimálně ve druhém a třetím kole, bodoví rozhodčí nám ukázali, jak se boduje v moderním MMA. Všichni tři bodoví rozhodčí totiž vyhodnotili zápas ve prospěch Bojana Veličkoviče, což způsobilo obrovský šok a překvapení i u samotného Bojana, což v pozápasovém rozhovoru sám potvrdil.

Tuto opravdu velmi kontroverzní situaci samozřejmě okomentoval také Ondřej Novotný:

„Přestože já sám, stejně jako mnozí jiní, viděli vyhrát Matého, všichni tři bodoví rozhodčí se shodli na vítězství Veličkoviče. Během turnaje v Šamoríně tady bylo osmihodinové školení pro rozhodčí, my jako organizace soustavně pracujeme na tom, aby se zvedala úroveň rozhodčích. Tenhle konec je hořkosladkej, jak pro Matého, tak ale i pro Bojana“. Jisté je, že se o tomto turnaji a speciálně zápase bude ještě hodně mluvit.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.