Khabib předpovídá duel McGregor - Poirier. Koho favorizuje?

I když je neporažený šampion lehké váhy Khabib Nurmagomedov už nějakou dobu ve sportovním důchodu, jeho odkaz je v UFC stále obrovsky cítit. Tentokrát zhodnotil šance obou aktérů víkendové bitvy, která rezonuje celou MMA scénou.

Khabib reaguje na zápas McGregor vs. Poirier 3 Foto: Profimedia

Khabib Nurmagomedov nabídl svůj pohled na hlavní zápas UFC 264

S oběma se utkal. Oba dokázal porazit na škrcení. Na neporaženém ruském orlovi Khabibovi si v minulosti vylámal zuby Dustin Poirier i Conor McGregor. Logicky je tak právě někdejší král lehké divize jedním z nejpovolanějších mužů ohledně zápasové predikce. Šance obou fenomenálních fighterů jsou přitom podle něj podobné, jako při lednové odvetě číslo 2.

Epická válka Conor McGregor vs. Dustin Poirier stojí na prahu velkého finále. Už v noci ze soboty na neděli se dozvíme, kdo za stavu 1-1 na zápasy „urve“ celou trilogii pro sebe. Fenomenální wrestler Nurmagomedov, jenž svoji kariéru v UFC ukončil se skóre 29-0, to vidí následovně:

„Šance na vítězství Conora McGregora jsou hlavně v prvním kole díky jeho KO úderu. Tam se bude lámat chléb, protože jakmile půjde zápas do dalších kol a boj se rozvine, výrazně naopak vzrostou šance Dustina Poiriera“

Názor, který v podstatě odráží vývoj obou předchozích vzájemných zápasů, je střízlivým odhadem toho, jak by mohla vypadat i závěrečné bitva. Po lednové šokující porážce a prvním KO v UFC visí nad aktuální formou Conora McGregora velký otazník. Pro Dustina hovoří nejen famózní fyzická kondice a dobrá volba zápasové strategie, ale i psychologická výhoda a momentální rozpoložení. Je to totiž slavný Ir, který je na tahu! A celý svět to ví.

To, že atmosféra okolo zápasu Poirier vs. McGregora houstne ještě před oficiálním staredownem a vážením je jasná věc. A Conor už rozjíždí svůj pověstný trashtalk, kterým se chce dostat Poirierovi do hlavy. Jaká to změna oproti lednovému duelu, který byl plný respektu a vzájemného sympatizování z obou stran. Kdepak. Tohle bude tentokrát válka na ostří nože.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Neporažený Khabib ukončil kariéru

UFC 254 výsledky: Khabib obhájil titul a ukončil kariéru

Khabib Nurmagomedov ⭐ ukončil kariéru jako neporažený bojovník. Podívejte se na kompletní výsledky turnaje UFC 254. ✅

Dustin Poirier vyhlíží rozhodující bitvu s Conorem McGregorem

Dustin Poirier vs. Conor McGregor vážení, staredown, tiskovka

Do třetího vzájemného zápasu mezi Dustinem Poirierem a Conorem McGregorem zbývají už jen hodiny. V tomto článku se zaměříme na dění, které...

UFC, Conor McGregor - Zdroj ČTK, AP, Julio Cortez

Hra na hraně: Blíží se konec éry Conora McGregora?

Téměř nikdo si to nepřeje. Přesto ta varianta existuje. V sobotu 10. června bude v sázce nejen završení trilogie s Dustinem Poirierem, ale...