Kincl obhájil titul střední váhy. Rozhodl pekelný high kick

Brněnský turnaj Oktagon 35 přinesl dechberoucí momenty i atraktivní ukončení. Došlo také na několik překvapivých výsledků. Podrobnosti najdete v článku.

Patrik Kincl tvrdě ukončil Alexe Lohorého už v prvním kole Foto: OKTAGON MMA

Patrik Kincl obhájil šampionský pás, Lohoré se k ničemu nedostal

Titul střední váhy organizace Oktagon zůstává u svého původního majitele. Patrik Kincl potvrdil roli obrovského kurzového favorita a francouzského vyzyvatele Alexe Lohorého ukončil už v prvním kole. To, že to bude noc současného krále váhy do 84 kilogramů, naznačila už první kombinace zápasu, kterou dokázal zasáhnout svého soupeře, a ten se už do zápasu nestihl dostat.

Patrik Kincl od samého úvodu hlavního zápasu turnaje Oktagon 35 nejen přesně zasahoval, ale vytvářel i velký tlak a řečí těla působil hodně sebevědomě. To vše vedlo k tomu, že si ještě před polovinou kola připravil skvěle načasovaný high kick, který čistě dopadl na krk Alexe Lohoré.

Fantastický kop sice poměrně překvapivě nevedl ke KO, ovšem Lohoré byl obrovsky otřesený a ihned zacouval k pletivu, kde Kincl rozjel sérii ground and pound. Rozhodčí zápasu po chvíli zápas ukončil a jeho správné vyhodnocení Patrik Kincl kvitoval na poturnajové tiskové konferenci. Kincl si za svoji úspěšnou obhajobu vysloužil Tipsport bonus za výkon večera.


Původně mělo dojít přímo v kleci na staredown mezi Kinclem a Vémolou, to se však na přání Patrika Kincla neuskutečnilo a Ondřej Novotný celou akci odvolal. Terminátor ovšem přeskočil klec a vzkázal úřadujícímu šampionovi, že si pro pás na konci roku dojde.


Ryšavý zdemoloval Fodora, vyhrál i domácí Kalašnik a Dohnal

V hlavním předzápase nepřipustil žádné překvapení Karol „Bomby“ Ryšavý, který v rámci slovenského derby ukončil na TKO v prvním kole Františka Fodora. Svěřenec Attily Végha si následně mohl vychutnat na břevnu klece vítězné pivo a nyní vyhlíží zápas v nové partnerské organizaci Fabrique MMA.

Vítězně se před domácím publikem ukázal Andrej Kalašnik. Zástupce brněnského Jetsaam Gymu předvedl proti Joelu dos Santosovi chirurgicky přesný výkon, a navzdory komplikované přípravě protkané zraněními zad, si došel pro velmi cenné vítězství na body.

O jedno z největších překvapení večera se postaral Jakub Dohnal, který po výborném výkonu porazil v postojářském zápase kvalitního strikera Davida Moona na split decision. Ten navíc jako jediný z bojovníků turnaje Oktagon 35 nesplnil váhu, takže odevzdal soupeři i část své výplaty.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.